b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét nyereséggel zártuk az Australian Opent!

{"subsource":"done_button","uid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1613904815579","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1613904815593"}

Az Australian Open-t 2019 óta favorizáljuk rendszerint és azóta rendre sikerrel abszolváljuk a tornát. A 2021-es évet is így indítottuk és az év első Grand Slam-tornáján összességében huszonnégy fogadást ajánlottunk az előfizetőink számára, amelyekből tizenhat alkalommal nyertes opciók kerültek megosztásra! Az ajánlások esetében átlag 1.89-es szorzót alakítottunk ki. A torna több szempontból is érdekesen alakult, de talán a legszebb momentum Djokovic győzelme volt, hiszen a szerb játékost a torna elején favorizáltuk, hogy ő fogja megnyerni ismét az Australian Open-t és Medvedev ellen meg is tette ezt a mai napon a szerb teniszező! Íme néhány nyertes ajánlás az elmúlt hetekből..

Összességében tehát ismét elmondhatjuk, hogy remek eredményekkel abszolváltuk a tornát és a pontont az i-re Djokovic tornagyőzelme jelentette! (Djokovic sikerét 2.30-as szorzón tudtuk favorizálni.)

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: