b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét nyereségesen zártunk!

Mai napot még nem zártuk le, hiszen a Galatasaray mérkőzése még hátra van, viszont összességében, már bőven pluszban vagyunk!

Mai tippjeink közül nyert a Single szelvényünk, ahol az angol Shrewsbury csapatában bízva megtettük a vendég sikert egy gyönyörű szorzóért! Végül a mérkőzés 1-2-es végeredménnyel zárult, így a Single tippünk és a Single prémium csomagunk nyert! Illetve a helyes tétosztásnak köszönhetően nyert az “All In” prémium csomagunk is!

Single prémium tippünk:
Oldham – Shrewsbury (1-2)
Tipp:Shrewsbury (1X2)
odds:2,40

Ezt megelőzően, nyert az Internazionale elemzésünk, méghozzá a Részletezz és nyerj prémium tippek cikkünkön belül. Remek mérkőzés volt, ahol a hazaiak voltak ma inkább a kezdeményező felek, de a végére elfáradt a Crotone, így az elemzésünk teljesen helyt állt, hiszen az Inter a mérkőzés végére 0-2-es végeredménnyel zárta a találkozót, így két tippünk is nyert, megérte ilyen hosszan foglalkozni a mérkőzéssel!

Részletezz és nyerj prémium tippünk:

Crotone – Internazionale (0-2)
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5)
odds:2,10

Crotone – Internazionale (0-2)
Tipp:Vendég és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,20

Ahogy a fenti sorokban említettem, a Galatasaray (1x2GG szelvényünk) még hátra van, viszont már így is tökéletes a napunk, hiszen összesítve már szép profitot szerzett az aki velünk tartott!

Reméljük, hogy sokan tettetek így, illetve bízunk benne, hogy a Galata tovább hozza a mai nap profitját!

Gratulálunk mindenkinek, remek napunk volt a mai és a mai tétkezelésnek köszönhetően, már minden csomagunk nyereségesen zárt ma!

 

0
%d bloggers like this: