b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét nyereségesen zártunk!

Tegnap ismét megosztásra került a Bajnokok Ligája és Európa Liga ötletelő, amit csak a ti kérésetekre hoztunk létre. A rovatunk lényege, hogy adott napokon, amikor BL/EL találkozók kerülnek megrendezésre mi tippekkel érkezünk, amelyekhez statisztikákkal, érvekkel és saját meglátásainkkal/tippjeinkkel készülünk. Eddig az “ötletelő” hibátlan szériát tudhat magáénak 11 megosztott tippből 9 nyertes, illetve 3/3 napon profitált a megosztásunk!

28236180_1587047214663998_1168268818_n
Ismét nyereségesen zártunk!

Tegnap ugyan “óva” intettünk mindenkit, hogy ezek inkább megérzés alapú tippek, de véleményünk szerint vállalhatóak is egyben. Viszont ahogy látható is, a mérkőzésen a gólváltás a prémium csomagjaink tippje volt, amit mi megraktunk természetesen a tétünknek megfelelően! Ezáltal tegnap a “SINGLE”, “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” és az “ALL IN” csomagjaink is ismét profittal zártak. Megígértük, hogy az utolsó napokat megtoljuk és eleget is teszünk a kijelentésünknek!

Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott! 1672 ember tekintette meg a posztunkat, ami ismételten fantasztikus eredménynek számít! Köszönjük a belénk fektetett bizalmat és reméljük, hogy a következendő napokban hasonló sikereket érünk el közösen!

0
%d bloggers like this: