b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét nyereségesen zártuk az ingyenes megosztásunkat!

Ma ahogy ígértük is megosztottuk veletek ingyenesen az “ALL IN” csomagunk tippjeit. Igazából felemás érzelmek tölt el minket, hiszen nyereségesen zártunk és nincs is ok a panaszra, viszont a “Nagy szorzós” szelvényeink szerencsétlenségünkre veszteséggel zárnak. Így az a gyönyörű profit elmarad, de azért +11,5 egység pluszban sikerült zárni így is a napot (ami remek eredménynek számít.)

Részletezz és nyerj! csomag:
⚽Valencia – Real Madrid (1-4)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,60

Single csomag:
⚽Southend – Scunthorpe (2-2)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Összességében az “ALL IN” csomagunkat négy alkalommal osztottuk meg ebben a hónapban ingyen és ez a bemutató széria a mai nappal véget ér! Láthatta mindenki hogyan is működik a szolgáltatásunk, láthatóak az eredmények és az eredményességi mutatóink a statisztikánkba!

Egyet megígérünk, hiszen óriási aktivitás övezi az ingyenes tippeket, hogy egy újdonsággal fogjuk folytatni a megosztásokat.

Mire is gondoltunk??

Heti szinten maximum három alkalommal megosztunk majd veletek egy-egy mérkőzést amelyre részletes elemezéssekkel készülünk és ezekben az elemzésekben egy vagy két tippel is szolgálunk majd. Ezek a tippek a prémium tippadásunkat fogják képezni! 

Mire is számíthattok akkor?

– Megbízható információkra alapuló elemzések
– Remek találati arány
– Prémium tippadásunk egy-egy mérkőzése
– Egy, vagy két tipp az elemzések végén 

Tehát lesz a továbbiakban is ilyen megosztásunk , hiszen a mai napon összesen 2183 embernek segítettünk az ingyenes tippadásunkkal! Összesen ennyi ember nézte meg a posztunkat és rengetegen küldtek már nekünk üzenetet, hogy csatlakoznak, köszönik a segítséget és meghálálják majd, illetve elnyertük a bizalmukat.

Ez a célunk és egyben ez a mottónk is..

Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és élvezd a sikereket! Minden rajtad múlik és rajtad áll! Mi itt vagyunk és itt leszünk! Csatlakozz te is!

0
%d bloggers like this: