Ismét nyereségesen zártuk az ingyenes megosztásunkat!

2018-01-27 0 By betandwintipps

Ma ahogy ígértük is megosztottuk veletek ingyenesen az “ALL IN” csomagunk tippjeit. Igazából felemás érzelmek tölt el minket, hiszen nyereségesen zártunk és nincs is ok a panaszra, viszont a “Nagy szorzós” szelvényeink szerencsétlenségünkre veszteséggel zárnak. Így az a gyönyörű profit elmarad, de azért +11,5 egység pluszban sikerült zárni így is a napot (ami remek eredménynek számít.)

Részletezz és nyerj! csomag:
⚽Valencia – Real Madrid (1-4)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,60

Single csomag:
⚽Southend – Scunthorpe (2-2)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Összességében az “ALL IN” csomagunkat négy alkalommal osztottuk meg ebben a hónapban ingyen és ez a bemutató széria a mai nappal véget ér! Láthatta mindenki hogyan is működik a szolgáltatásunk, láthatóak az eredmények és az eredményességi mutatóink a statisztikánkba!

Egyet megígérünk, hiszen óriási aktivitás övezi az ingyenes tippeket, hogy egy újdonsággal fogjuk folytatni a megosztásokat.

Mire is gondoltunk??

Heti szinten maximum három alkalommal megosztunk majd veletek egy-egy mérkőzést amelyre részletes elemezéssekkel készülünk és ezekben az elemzésekben egy vagy két tippel is szolgálunk majd. Ezek a tippek a prémium tippadásunkat fogják képezni! 

Mire is számíthattok akkor?

– Megbízható információkra alapuló elemzések
– Remek találati arány
– Prémium tippadásunk egy-egy mérkőzése
– Egy, vagy két tipp az elemzések végén 

Tehát lesz a továbbiakban is ilyen megosztásunk , hiszen a mai napon összesen 2183 embernek segítettünk az ingyenes tippadásunkkal! Összesen ennyi ember nézte meg a posztunkat és rengetegen küldtek már nekünk üzenetet, hogy csatlakoznak, köszönik a segítséget és meghálálják majd, illetve elnyertük a bizalmukat.

Ez a célunk és egyben ez a mottónk is..

Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és élvezd a sikereket! Minden rajtad múlik és rajtad áll! Mi itt vagyunk és itt leszünk! Csatlakozz te is!