b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét nyereségesen zárt minden csomagunk a hónapban!

Örülhetünk, hiszen továbbra is sikerül nyereségesen zárni és tovább íródik a sorozatunk a 2018-as évben. A legjobb teljesítményt a “SINGLE” prémium csomagunk érte el, ahol 70,83% találati arány mellett, több mint 50%-s profitot sikerült termelnünk 24 nap alatt!
De a többi csomagunkban sincs ok a panaszra, hiszen az “ALL IN” csomagunk is 49% profitot termelt, míg a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk 25,8% profitot hozott.


asd.jpg
Márciusi záró statisztikánk, nincs okunk ismételten a panaszra..

A szokásos módon természetesen mi is megjátszottuk a tegnapi tippjeinket és az elvárásokkal szemben, mi egy igen érdekes Walesi találkozóra tettük le a voksunkat és sokak értetlenkedve nézhették a monitorjukat, viszont mi úgy véltük, hogy a hazai Connah csapatának hoznia kell a találkozót a 2. pozíció megtartása érdekében és ezért úgymond mindent meg kell tenniük hazai pályán, ráadásul a vendég Cardiffnak már elúszott mindenfajta lehetőség a rájátszásban. A találkozó 3-0-s hazai sikerrel zárult így egy gyönyörű 1,70-s odds mellett sikerült nyereséggel behúzni a napot a “SINGLE” és az “ALL IN” prémium csomagjainkban!

11.jpg
Tegnapi nyertes tippünk, egy igazán értékes oddsot fogtunk ki, a sokak által ismeretlen Walesi rájátszásból!

Csatlakozzon Ön is a prémium szolgáltatásaink valamelyikéhez! A lehetőség az Ön kezében van, mi itt vagyunk, napról napra bizonyítunk és láthatja, hogy igenis megvan az a bizonyos út, hogy mindenki sikeres sportfogadó legyen! Várjuk a jelentkezését! Ne maradjon le!

0
%d bloggers like this: