b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét lennének ötleteink!

Tegnap tökéletes napot zártunk és minden prémium csomagunk, illetve a megosztott ingyenes tippjeink is nyereségesen zártak! Mai napra ismételten két ingyenes tippet hozunk nektek!

Sampdoria – Sassuolo (14168 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,70

Lyon – Marseille (21255 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,75

Az olasz mérkőzésen a Sampdoria hazai pályán az egyik legjobban teljesít a Serie A mezőnyében és már több nagyobb csapatot is megfogott hazai pályán, ráadásul elől remek formában futballoznak támadói, akik élnek a bizalommal és a helyzetekkel, így bízunk a találatokban!

A francia derbin pedig egyértelműek az erőviszonyok, illetve a célok is. Mindkét csapat hasonlóan teljesít és elől megvannak a maguk támadóik. Egymás elleni mérkőzéseik beszédesek, illetve az elmúlt időszakból kiindulva mindkét csapat védelme verhető, míg elől támadóikra szinte kivétel nélkül lehet számítani, hogy gólt szereznek. Ma a Lyon az esélyesebb, illetve a hazai pálya is feléjük billentheti a mérleg nyelvét, viszont nem írnánk le az OM csapatát, akik sokszor mutatták már meg az ügyesebb arcukat a rangadókon. Így bízunk a gólokban és abban is, hogy nem egy unalmas 90 perc elé tekintünk!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: