b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét hoztunk pár ötletet!

Több nap kihagyás után ismét gondoltunk rátok, akik figyelemmel követitek minden napjainkat. A hónap remekül alakul számunkra és az utóbbi időkben sorra jönnek a profittal rendelkező napok! Mai napra két olyan prémium ötletet hoztunk el számotokra, ahol véleményünk szerint egy izgalmas kilencven perc elé lehet majd tekinteni és várjuk a gólokat, illetve a kimeneteleket. Mire is gondoltunk?!

Udinese – Verona (22519 H)
Tipp:Udinese (1X2)
odds:1,65

Az olasz mérkőzésen mi hazai győzelemre számítunk, az Udinese remekül szerepel hazai pályán, illetve statisztika alapján erősebb, mint a mai ellenfele. A tippünk egyrészről megérzésre is alapul, viszont a statisztikák alapján is várható szerintünk a hazaiak sikere. Mindkét oldalon vannak hiányzók. Udinese csapatából Angella sérülés miatt hagyja ki a találkozót, míg a vendégek részéről Fares, Zaccagni, Bianchetti és Cherubin játéka is kérdésessé vált és valószínűleg mindannyian kihagyják a mai találkozót. Legutóbb a két fél 2016 februárjában találkozott egymással akkor 2:0-s eredménnyel zárult a találkozó. Az Udinese remek formát mutat ráadásul még benne lehet a fejekben a Napoli ellen elszenvedett vereség, ahol igaz 1:0-s eredménnyel de akaratlanul játszott a csapat. A Verona hangolódása megfelelő lehet erre a bajnokira, hiszen előző találkozójukon nagy meglepetésre megverték a Milan csapatát, viszont azt megelőzően botladozott a csapat. Spal csapatával 2:2, Genoa, Bologna, Cagliari, Inter, Atalanta és sorolhatnánk minden csapat ellen veszített a vendég együttes. Véleményünk szerint  a hazai pálya, illetve a jelenlegi forma különbségek, illetve az Udinese játékosokban lévő motiváltság ma meghozhatja a várt hazai győzelmet! Mi bízunk a tippünkben, hiszen érezzük is a találkozó végkimenetelét, így bátran behúztuk ezt az opciót!

Valencia – Villarreal (12696 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,60

A spanyol találkozón két olyan csapat fog egymásnak feszülni, akiknek a támadóinak fekszik a gólszerzés és utóbbi időben sorra eleget is tesznek a tőlük várt eredményességért. A Valencia hazai pályán remekül szerepel és a Barcelona csapatát is megfogták egy igen izgalmas találkozón. A keretből várhatóan Jimenez fog csak hiányozni, ellentétben a vendég csapattal ahol Fernanderz, Semedo, Suarez, Bruno és Sansone is hiányzik majd a keretből. Viszont a két csapat közt 10 pontnyi különbség van és ha megnézzük a két fél utóbbi mérkőzéseit látható, hogy mindkét oldalon gyarapodnak a gólszámok, de a kapott gólok is! A Valencia legutóbbi 10 mérkőzését nézve 9 alkalommal szerzett legalább egy gólt, míg a vendégek egy rövid gólcsendet követően ismét megszerezték a győzelmet érő találatot a Celta Vigo otthonában és ha ezt a két mérkőzésen elszenvedett gólcsend mellett eltekintünk, akkor láthatjuk, hogy a többi mérkőzésén sorra betalált a Villareal az ellenfeleinek. Mivel mindkét oldal védelme verhető és sebezhető ezrét várjuk leginkább a találatokat, illetve a tét nem kicsi, hiszen ma az El Classico miatt a Valencia csökkentheti a hátrányát a Barcelona csapatával szemben, illetve meg is előzheti az Atletico Madrid csapatát és átveheti a második pozíciót! Míg a Villareal elszakadhat az őt követő mezőnytől és csökkentheti a hátrányát az előtte lévőkkel szemben. Mindkét fél motivációja adott, így szerintünk nem egy unalmas 90 perc elé kell tekintenünk és izgalmakkal teli igazi spanyol mérkőzés szemtanúi lehetünk!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: