b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét fantasztikus eredményekkel zártunk!

A hónap végéhez közeledve iszonyat tempóban termeljük a nyertes tippeket és ezáltal a sikeres napokat is! Az elmúlt 15 napból 9 alkalommal 100%-s napot zártunk, illetve most már biztosan elmondható, hogy aki igényelte az áprilisi garanciánkat nem csalódhatott, hiszen egyetlen egy prémium szolgáltatásunk sem zár veszteséggel! Minden esetben profitot termeltünk és az “ALL IN” csomagban akár a +100%-s haszon is meglehet, ha az utolsó két napon nyereségesen zárunk!

Tegnap is egy sikerekben gazdag napot zártunk, hiszen három prémium csomagunk is nyereséggel zárt, illetve hibátlan napon vagyunk ismét túl!

Tippadóink kiemelkedően teljesítettek ebben a hónapban is és meg is van a látszatja, hiszen hazai környezetben (www.betmakerz.com) és nemzetközi tipsterek (www.tipstersportal.com) között is verseng a csapatunk, ahol mondanunk sem kell, hogy lassan a legjobbak közé sorolnak bennünket!

31466950_1651744261527626_5671360853870379008_n
A tegnapi nyertes tippjeink, ismét nyereséggel és hibátlan napot zártunk!

Az újításunk a “Próbahét” csomagban, már kilenc alkalommal osztottunk meg tippeket és a kilenc megosztásból nyolc alkalommal nyertes tippeket osztottunk meg! Többen bizalmatlanul fordultak az oldalunkhoz, illetve a rengeteg negatív élmény után kételkedtek, hogy van még ilyen oldal, aki szelvényekkel, helyes tippekkel tud dolgozni. Mi ismét megmutattuk és nem a véletlenek műve a nyolc napos nyerőszéria. Van olyan előfizető, aki az próbaidőszak után azonnal igénybe vette a szolgáltatásunkat, voltak természetesen olyanok is akik nem élnek a lehetőséggel, viszont tetszett nekik a munkánk! Egy szó, mint száz rengeteg előfizető érkezett hozzánk az utóbbi időszakban, rengeteg elismerő és egyben dicsérő mondatok és üzenetek érkeznek felénk! Valljuk be, nekünk mint szolgáltatónak ez a legnagyobb elismerés, hiszen a fogyasztóink/előfizetőink elégedettek a munkánkkal!

Köszönjük mindenkinek a bizalmat és azt, hogy ennyien követitek a munkánkat! Az oldalunk talán még sosem volt ennyire felkapott és ez nektek köszönhető, akik napi szinten követitek az eredményeinket,csatlakoztok, megosztjátok a híreinket, cikkjeinket és velünk tartotok nap, mint nap! 

0
%d bloggers like this: