b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét egy 100%-s nap!

Tegnap is sikerült egy hibátlan napot behúzni és ezzel minden prémium csomagunk nyereségesen zárt, illetve minden szolgáltatásunk elindult a profit útján és már alakulnak a profitjaink.

27783447_1575499205818799_1607209616_n
Természetesen ma sem maradhat el a szokásos szelvény.. Ismét behúztuk!

Összességében nagyon nem kellett izgulnunk, hiszen az elemzésünk esetében a Strasbourg továbbjutását boncolgattuk és mi úgy véltük, hogy ma ha nem is könnyedén de egyértelműen a francia első osztályban futballozó vendégek, a harmadosztályú ellenfelük felé kerekedhetnek és a továbbjutás egyértelművé válik. Ez így is lett és a találkozó egy 0-3-s végeredménnyel zárult, amivel tökéletesen állt ismét az elemzésünk, illetve nyertes lett ezáltal a tippünk és a “Single”/”Részletezz és nyerj!” duó ismét nyereséggel zárt. Majd jött a hab a tortára, hiszen a Bruge a mérkőzés végén csak kiharcolta  a győzelmet, ha már a továbbjutást nem is. Mivel a Standard Liege csapata már az első percekben betalált, így az volt a kérdés, hogy a hazaiak behúzzák e a mérkőzést, vagy sem. Végül 3-2-s eredménnyel vonultak a csapatok az öltözőkbe és ezzel a “Nagy szorzós” szelvényünk és természetesen a hibátlan napnak köszönhetően az “ALL IN” csomagunk is nyereséggel zárt!

Fantasztikus széria indult el ismét a prémium szolgáltatásaink tekintetében és immáron 3. napja profitálnak a prémium szolgáltatásaink egyhuzamban ami remek teljesítménynek számít!

Gratulálunk előfizetőinknek!

0
%d bloggers like this: