b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismét a pályán a nemzeti válogatottunk!

Rég volt már a képen látható örömben részünk, mert az Európa Bajnokságon az egész ország és sok labdarúgást szerető néző/szurkoló csodájára járt a magyarok szereplésének. Volt szerencsénk ezt is megélni, viszont ismét egy “rémálom” szerű helyzetben vagyunk. Edzőváltás, ígérgetések és ismételten a vereségektől és bosszúságoktól hangos a sajtó. Viszont itt az esély és itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak a “fiaink”. Erre pedig, mint tippadással foglalkozó weboldal készülni kell és ilyen esetekben, egy-egy opcióval lehet készülni a Dzsudzsák Balázs által vezényelt magyar labdarúgó válogatottunk esti mérkőzésére! Fontos: A megosztott ingyenes tipp és elemzés nem a “Prémium szolgáltatás” része!


Bresztben lépnek ma pályára a srácok méghozzá a Stadyen DSK Bretski stadionjában tehetik ezt meg a Fehérorosz csapat ellen. A két csapat márciusban játszotta utoljára felkészülési mérkőzéseit a mieink a skótok ellen zártak vereséggel és 1-0-ra kikaptunk hazai pályán, míg a mai házigazdák a szlovénok legjobbjai ellen diadalmaskodtak 2-0-ra. Viszont véleményünk szerint ma a nemzeti válogatottunk bizonyítástól fűtve léphet a pályára, hiszen a szurkolók elpártoltak a fiúk mellől és most ismét itt a lehetőség, hogy néhányunknak bizonyítsanak és megpróbáljanak szívvel-lélekkel a pályára lépni és megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Ami üde színfolt lehet, hogy Kádár Tamás ismét erősítheti a védelmünket, illetve elől Szalai Ádám is vállalta a játékot. Ezen kívül biztató lehet a válogatottunk szűkített kerete is, hiszen Leekens végre mer a tehetségesebb fiatalok felé nyúlni. Gondolunk itt Szoboszlai Dominikra, Sallai Roland, Varga Kevin hármasra, de az egész keretünk jelen pillanatban “jól néz ki”. A hazaiak oldaláról megvannak a gólerős támadók és viszonylag jó védekezésnek örvendhet a fehérorosz védelem, viszont a hazai együttes a kontratámadásairól híres, illetve a mieink egy remek felfogással és remélhetőleg támadó szellemben lépnek a pályára, akkor megfoghatjuk akár a hazai csapatot és a mérkőzés elejétől a kezünkbe vehetjük a mérkőzés irányítását. Mi úgy véljük, hogy a szűkített keretben remek játékosokat nézett ki magának Leekens és itt az esély, hogy a mai napon a magyarok ismét egy kicsit örülhessenek, hogy elérünk valamit a labdarúgás színterén. Ezen kívül a hazai védelemben is lesznek hiányzók és megy a találgatás még, hogy ki kaphat szerepet és hogy fog felállni a fehérorosz együttes. Mi úgy véljük, hogy ma Balázsék menni és küzdeni fognak, a győzelem azért “rizikós” kijelentés, de egy magyar gólban bízunk és véleményünk szerint várható lesz 2-3 találat is a mérkőzésen. Behúzható opció lehet a mindkét csapat szerez gólt a találkozón, de mi a 2-3 találat reményében a védekezésekből kiindulva maradtunk egy opciónál a mérkőzésen!


Fehéroroszország – Magyarország Tippmix kód:18690 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,80

Ezzel a rövid elemzéssel és érveléssel készültünk mára, mint nyilvános megosztás! Reméljük, hogy sikerül Balázséknak bizonyítani, mi úgy véljük, hogy a mostani keretben van némi fantázia, viszont idegenben nehéz lesz ma teljesíteni. A gólváltás esélye benne van a mérkőzésben, de ez a 2-3 gól opció javarészt megszületik a válogatott mérkőzéseken, így mi bízunk benne, hogy most is kialakulhat egy szoros mérkőzésen ez az opció. Mi ha tippelni kellene végeredményt 1-1-re számítunk, tehát a döntetlen lenne az a tipp, amelyre azt mondanánk, hogy várható, de egy biztos, hogy nehéz mérkőzés vár a srácokra!

Sok sikert és jó szurkolást!

0
%d bloggers like this: