b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ismerj meg minket! Próbáld ki te is!

GIJON, SPAIN - APRIL 15: Head coach Zinedine Zidane of Real Madrid reacts during the La Liga match between Real Sporting de Gijon and Real Madrid at Estadio El Molinon on April 15, 2017 in Gijon, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Többen is jelezték felénk már az elmúlt időszakban, hogy nálunk miért nincs próba lehetőség egy-egy rövidebb időszakra, amely alatt még jobb lehetőség nyílna arra, hogy megismerjétek a munkánkat.


Igazából ezekre a kérésekre mindig is azt a választ adtuk, hogy legyen elég az ingyenes tipp, illetve a megosztott statisztika és tipp archívum a bizonyításra és beszéljenek a számok, illetve akinek ez nem elég, az keressen más szolgáltatást. Viszont tovább gondoltuk a dolgot és látva, hogy egyre több ilyen kérés érkezik felénk és reagálva az üzenetekre, megléptük és bevonjuk a tippadásunkba az ingyenes próbahetet!

Mit jelent és mit tartalmaz ez próba tagság?!

– Egy héten keresztül ingyenesen kapod meg a tippjeink “részét” (7 napnyi kínálat függő tippadás)
-A tagság egy hétig érvényes és ezt 60 naponta lehet igénybe venni
(Két hónap = Egy igénylés)
-Minden egyes megosztott tipp valamelyik prémium szolgáltatásunk tippje, amely fel is lesz tüntetve.


Tehát a csatlakozást követően egy hétig ingyenesen hozzájuthat az igénylő tippjeinkhez, de az igénybevételt követően a következő 53 napban nem igényelhető ismételten az ingyenes szolgáltatás! Nincs semmiféle feltétele a csatlakozásnak, csak annyi, hogy kövesd a tippjeinket, illetve a stratégiánkat! Ha, ezeket betartod te is sikeres lehetsz és mi szeretnénk bizonyítani neked is, hogy igenis mi az egyik legjobb sportfogadással rendelkező szolgáltatói oldal vagyunk! A tippeket emailben küldjük el minden feliratkozónak és pontosan vezetjük a csatlakozás dátumát, a lejárati időt és az utána lévő 53 napos limitet, amely alatt nem vehető igénybe még egyszer a szolgáltatás!

Innentől rajtad áll, hogyan döntesz!

Mi itt vagyunk, ismét segítünk és segítő kezet nyújtunk feléd, hogy megismerd te is, hogyan légy sikeres sportfogadó! Ha pedig sikereket érsz el velünk csatlakozz valamelyik prémium szolgáltatásunkhoz!

IGÉNYELD TE IS AZ INGYENES SZOLGÁLTATÁST ÉS CSATLAKOZZ MA!

0
%d bloggers like this: