Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Már egy lépéssel közelebb állsz hozzánk! 👣

Mindenképp remek hír az, hogy az ingyenes ajánlásainkra kíváncsi vagy és már csak pár lépésre állsz attól, hogy Te is a b&wtips közösség részese légy! Ha bármiben segítségedre lehetünk, akkor a kapcsolat menüponton keresztül felveheted velünk a kapcsolatot!

⚽️ OTP Bank Liga⏰ 20:00
Ajánlott tét: 2 egység

Elemzés:

A Paks előző meccsét direkt kihagytam, kíváncsi voltam, hogy milyen formát mutatnak és azért meggyőző volt amit láttam. Az UTE is jó formában, mindkét klubban benne vannak a gólok, védelmek sebezhetők, úgyhogy jöjjön egy gólokban gazdag meccs!

Verdes János

Verdes János

ROI: 7.22%

⚽️ Leagues Cup⏰ 03:00
Ajánlott tét: 3 egység

Elemzés:

Némileg átaludtam ezt a sorozatot, hiszen sokszor elég rizikós lett volna bármelyik "favoritnak" kikiáltott klubot nagyobb téttel favorizálni, viszont az Inter Miami L. Messi, illetve jó pár Barca klasszis érkezése óta szárnyal és őszintén szólva egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy a klub megszerezze az első komolyabb elismerést. Úgyhogy D. Beckham, ill. a klub számára biztosan nagy prioritást fog élvezni ez a találkozó és ahogy minden egyes meccsen eddig rúgtak 2-3, vagy akár 4-5 gólt is, úgy szerintem ez most is reális lehet! Úgyhogy az Inter góljaira fogadok!

Verdes János

Verdes János

ROI: 7.22%

Fogadj mindig felelősséggel!

A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

    2023-04-18