Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

MÁR EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB ÁLLSZ HOZZÁNK.. 👣

Mindenképp remek hír az, hogy az ingyenes ajánlásainkra kíváncsi vagy és már csak pár lépésre állsz attól, hogy Te is a b&wtips közösség részese légy! Ha bármiben segítségedre lehetünk, akkor a kapcsolat menüponton keresztül felveheted velünk a kapcsolatot!

⚽️Auxerre🆚Lens (21:00)

Az Auxerre ma pontszerzési kényszerben van, már ha a Nantes képes lesz ma pontokat szerezni. Ugye utolsó forduló, ahol a Lens egy parádés szezont követően, már garantált második helyen zárja a 2022/2023-as kiírást. Az Auxerre tehát elég kedvező helyzetben lehetne, ha a Lens játékosai nem vennék még mindig halál komolyan a bajnokságot. Az előző hetek formáit tekintve végig ők nyújtották a legstabilabb teljesítményt, úgyhogy szerintem egy vendég találat benne lehet a meccsben, de ismerve az Auxerre hazai produktumát, illetve jelenlegi helyzetét, szerintem egy gól bennük is lesz. A gólváltás esélye így előzetesen 63%, ami nem a legjobb, de én ezt a tippet nagyon esélyesnek vélem, úgyhogy ment is rá a közepes tét!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.61

KORÁBBI INGYENES TIPPJEINK

⚽️Fenerbahce🆚Antalyaspor (2-0)

A bajnokságban ez az utolsó hazai meccse a Fenernek, akik bízhatnak abban, hogy ma a Galatasaray pontokat hullajt és ezáltal az utolsó fordulóban dőlhet el a bajnoki cím. Alapvetően remek szezont futottak a hazaiak, nem véletlen állnak a második helyen és ha megnézzük a szezonbeli teljesítményeket, akkor egyértelműen látható, hogy a liga leggólerősebb támadószekciója a Feneré. A hazaiak ugyanis 33 forduló alatt 82 gólt jegyeztek és ebből hazai publikum előtt 45-t lőttek. A mai rivális Antalyaspor ugyan tud kellemetlenkedni, de mivel tétnélküli már számukra a bajnokság, így véleményem szerint a Fener 2-3 gólt lőve behúzza ma is a győzelmet. A hazaiak egyértelműen jobbak, közel dupla annyi pontot gyűjtöttek, mint a vendégek, ráadásul az Antalyaspor idegenben elég gyatra produktumot is nyújtott. A felek idén egyszer találkoztak egymással, akkor 2-1-re nyert a Fener és látva a hazai mérlegüket, szerintem ez most sem fog gondot okozni számukra. Úgyhogy hazai győzelem + 1.5 gól feletti opció! Sok sikert!

Tipp: Fenerbahce + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.57

⚽️Valencia🆚Espanyol (2-2)

Az Espanyol őrült hajrát folytat a bennmaradásért és elnézve a sorsolásukat, erre minden esélyük adott. Ami biztos, hogy a vendégeknek nem felel meg a remi és ennek megfelelően az utóbbi hetekben, nem ismernek sem embert, sem istent és akár 2-3 gólos hátrányból is képesek felállni. Legutóbb végig néztem az Atletico Madrid elleni meccsüket és tényleg szívvel-lélekkel hajtanak a srácok, aminek meg is lett az eredménye, hiszen 3-3-as remivel zártak a jelenlegi 3. Atletico ellen. Azt megelőzően is rendre izgalmas, egyben ki-ki meccseket játszottak. Példának okáért a Barcelonának is rúgtak két gólt, a Sevilla ellen is megtették ezt és ma ugyanezt várnám tőlük. Persze a Valencia elég kellemetlen rivális, jól védekeznek, de azért nem arról híresek, hogy ők végig kitudják húzni kapott gól nélkül a meccseket. Viszont ők sem adhatják nagyon le a véghajrát, hiszen a 18. helyezett és kieső helyen álló Valladolid mindössze 2 pont távolságra van tőlük. Úgyhogy itt én egy őrült meccsre számítok, szerintem lapokban sem lesz hiány, de bízom abban, hogy az Espanyol folytatja ezt a minden mindegy alapon támadok stílust, nagyon lelkes is a csapat, ami meghozhatja megint a gólokban gazdag csörtét. Az xG adatok alapján 61% itt mindössze az esélye annak, hogy mindkét fél betalál, de én az Espanyol utóbbi hetekben mutatott játékára alapoztam ezt a tippet és őszintén szólva nagyon erősnek érzem ezt az ajánlást. Úgyhogy megy is közepes téttel!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

⚽️Borussia Dortmund🆚Mainz (2-2)

A Dortmund ma nem hibázhat, de annyi szent, hogy nincsenek egyszerű helyzetben. A győzelem csak az elfogadható és szerintem ma elég nagy teher lesz rajtuk mindaddig, míg meg nem lövik az első gólt. Azt tudjuk a „darazsakról”, hogy az előző hetekben nem egyszer adták meg az esélyt a Bayernnek a bajnoki cím megszerzésére, ezzel viszont a bajorok nem éltek, úgyhogy ma a „salátástálat” a Dortmund emelheti magasba! Véleményem szerint ma nem fog kiszakadni a gólzsák, 2-3 gól van megint a hazaiakban, illetve a Mainz is képes lehet egy találatra, de 6, vagy több gólt elég elképzelhetetlennek tartok, főleg ha a meccs elején görcsösen fognak játszani a hazaiak.”

GGBET-en a képen látható opciót kell keresned! Bet365-ön pedig fogadáskészítőben tudod megtenni az általunk ajánlott opciót. Sok sikert kívánunk!

Tipp: Borussia Dortmund + 5.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.62

⚽️Lugano🆚Young Boys (2-0)

 

Elég alacsonyan van ez a szorzó, de látva a formákat, illetve a Lugano szezonbeli céljait, nem a véletlen műve, hogy csak ekkora az odds. Ami biztos, hogy az xG adatok miatt nem megyek rá a nagyobb szorzóra, ami a gólváltás mellett a 2.5 gól feletti opció lett volna. Ugyanis a várható gólszámadatok alapján inkább reálisabb a meccsen egy 1-1-es eredmény, mint egy több gólos csörte és ennek megfelelően a gólváltás előzetes esélye 73%, míg a szimpla 2.5 gól feletti opcióé 56%. Úgyhogy nem vállaltam most nagy kockázatot és maradtam a realitás talaján. A meccsre rátérve, a Lugano győzelmi kényszerben, ugyanis a Servette ma beérhető lehet, hiszen a második helyen álló klub a Basel ellen lép pályára. A Young Boys ellen persze nem lesz egyszerű a pontszerzés, főleg nem úgy, hogy a YB részéről nincs lazsálás és egy percre sem lassítottak, hiába köztudott tény az, már több, mint egy hónapja, hogy bajnokok. Mindkét klub iszonyat gólerős támadósorokkal rendelkezik, ráadásul a Lugano védelme sebezhető, de nem véletlen szereztek 30 gólt 17 hazai mérkőzésen. A felek legutóbb február 18.-án találkoztak egymással, akkor 1-1-es remivel zártak, azt megelőzően 1-4-es eredmény alakult ki a csörtéjükön. A Luganonak tehát kell a pont, jó formának is örvendnek, de szinte hétről-hétre szállították számunkra a profitot a gólváltással, úgyhogy nem változtatok a nyertes stratégián és bevállaltam ismét ezt az opciót, amit 4 egységgel ajánlok fogadásként!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.50

⚽️Manchester City🆚Chelsea (1-0)

A Manchester City bajnokként lép ma pályára és mivel ez az utolsó hazai bajnokijuk az idei kiírásban, így szerintem kiszolgálják majd a közönséget. Alapvetően is egy pocsék formában lévő Chelsea-vel találkoznak, akik ugyan az utóbbi hetekben már javuló formát mutatnak, de a manchesteriek idén az Etihad Stadionban egészen elképesztő produktumra képesek és véleményem szerintem Európa legjobb csapata jelenleg a Pep Guardiola által irányított együttes. A Chelsea részéről ugye a vezetőedző szerepe is kérdéses a jövőt tekintve, rengeteg játékos is szeretne innen távozni, a vezetőség is elég kusza lett, tehát gyakorlatilag romokban a csapat. Ezt a tényt pedig tovább bonyolítja az, hogy rengeteg a sérült a keretben és a mai találkozót is több kulcsjátékos pl. James, Cucurella, Chilwell, Kante, Mount is biztosan kihagyja, de rajtuk kívül Broja, Bettinelli, Badiashile, Koulibaly és Kovacic játéka is erősen kérdéses. Persze nem írom le a londoniakat, de a várható gólszámadatok alapján is 3-1-es eredményre van itt kilátás, tehát 2 góllal hozni kellene a mai csörtét a hazaiaknak. A pontvesztést nem tartom reálisnak, úgyhogy legrosszabb esetben is egy félvesztes kimenetellel kalkulálok, de tényleg annyira egyben van jelenleg ez a Manchester City, illetve annyira szétszórt a Chelsea, hogy nagyon meglepne, ha itt ma nem látnánk egy „gála meccset”! 

ℹ️Ha nem lenne egyértelmű, hogy mit jelent az ázsiai hendikep, akkor ajánljuk figyelmedbe a sportfogadó sulinkban megosztott részletes leírást!

Tipp: Manchester City -1.25 (Ázsiai hendikep)🔄❌
odds: 1.675

⚽️Paks🆚Puskás Akadémia (0-2)

Ma véleményem szerint egy nagyon ígéretes tippre fogadunk. Ugye a Paks és a Puskás Akadémia is a dobogó harmadik fokára pályázik és bizony ennek a mai csörtének óriási tétje van. Mivel a paksiak az utóbbi hetekben elég sokat botlottak, így igazából nem fér bele több blama Bognárék részéről és bizony hazai pályán „kötelező” lenne behúzni a győzelmet. Mivel mindkét csapatnak kellenek a pontok, így egyikük sem fog arra rámenni, hogy itt remizzen és ez bizony megalapozhat egy sok gólos meccset. A Paks meccseit alapvetően is sokszor elvittük, hiszen Bognár visszatérésével a csapat is lendületbe került és hétről-hétre szállították a profitot számunkra. A Puskás Akadémia is remek formának örvend, ráadásul az ő védelmük is igencsak gyatra teljesítményre képes. Egy szó, mint száz, itt nem fér bele a remi egyik csapat részéről sem, az utolsó percig hajtani fognak és mivel két gólerős támadósor, illetve két gyenge védelem ütközete ez, így szerintem három gól bőven reális a mai találkozón! A felek az idei kiírásban egy 4, illetve egy 5 gólos csörtén vannak túl, a várható gólszámadatok alapján ráadásul a 2.5 gól feletti opció esélye 74%, úgyhogy nincs kérdés! Hajrá!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.65

⚽️Karagümrük🆚Demirspor (2-3)

Alapvetően semmi tétje nincs ennek a meccsnek, de mivel mindkét csapat elég jó formának örvend, ráadásul a Karagümrük hazai pályán játszik, így bizony benne lehet az adok-kapok a csörtében. Véleményem szerint tétnélküliség alapvetően is meghozhat egyfajta örömfocit, ami a jól megszokott módon gólokban mutatkozhat meg. A várható gólszámadatok alapján a gólváltás esélye 82% és nem véletlen van az, hogy mindössze 1.36-os szorzót kínál erre az opcióra a legtöbb fogadóiroda. Ezenkívül a 2.5 gól feletti opció előzetes esélye 74%. Egyszóval egy igencsak esélyes tipp kerül ma favorizálásra és látva azt, hogy a Demirspor az utóbbi időkben, rendre képes volt legalább három gólt szerezni a riválisok ellen és elég ritkán húzták ki kapott találat nélkül, így szerintem ma is esélyes lesz a meccsükön a sok gól, illetve a gólváltás is. Kulcsjátékosok nincsenek a hiányzók között, úgyhogy ez sem befolyásolja a csapatok teljesítményét. Röviden-tömören ennyit erről a mérkőzésről, a jelenlegi formák, illetve az xG adatok alapján, ezt a tippet vinni kell!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.57

⚽️Inter🆚AC Milan (1-0)

Az Inter ugyan beállhat bekkelni, de mivel ma az AC Milannak az első perctől kezdve támadni kell, így bizony a kontrákból az Inter is betalálhat. Ami biztos, hogy én nem írnám le a Pioli-legénységet, noha van pár sérültjük, illetve még most is kérdéses Rafael Leao játéka. Az is igaz, hogy nincs a legjobb formájában a klub, de egy ilyen kaliberű visszavágóra, szerintem képes felpörögni a csapat és egy első félidei gól, könnyedén felpezsdíthetia hangulatot a találkozón. Úgyhogy én itt bízom a gólokban, az Inter is képes lehet gólt/gólokat szerezni kontrákból, de ugyanezt gondolom az AC Milan-ról is. A 2.0-ás ázsiai határ szerintem rendben van, gyakorlatilag két gól bármelyik csapatban benne lehet és akkor már a tétünknél vagyunk. Ezért nem is gondolkodtam sokáig azon, hogy ez legyen a mai nagy tétes ajánlásom! Sok sikert!

ℹ️Ha nem lenne egyértelmű, hogy mit jelent az ázsiai hendikep, akkor ajánljuk figyelmedbe a sportfogadó sulinkban megosztott részletes leírást!

Tipp: 2.0 felett (Összesített gólok – Ázsiai)
odds: 1.56

⚽️Royale Union SG🆚Genk (3-0)

Nagyon erősnek tartom ezt a tippet és nem sokon múlt az, hogy ez legyen a mai nagy tétes ajánlás. Ami biztos, hogy a Genk az egyik legstabilabban szállította nekünk az utóbbi fordulók során a profitot és ugye ma is óriási téttel bíró meccsük lesz. A Royale Union SG otthonába látogatnak és a hazaiak kimondottan gólerősnek mondhatók. Mindkét csapat a bajnoki címre hajt és nem igazán fér bele részükről a botlás, hiszen a jelenlegi listavezető Antwerpen el is húzhat tőlük, ha ma remiznek. Úgyhogy itt menni fognak a felek a pontokért, a Genk alapvetően is egy gólerős csapat, ráadásul két alapember eltiltott is lett és mindketten a védekezésért feleltek. Így szerintem egy átjáróház lesz a vendég védelem és bizony a Royale akár egymaga meglőheti a három gólt, de a Genkben is benne lesz ma legalább 1-2 találat. A felek az idei kiírásban kétszer találkoztak egymással és mindkét alkalommal három góllal zártak. Az xG adatok alapján pedig kereken 70% az esélye annak, hogy ma lássunk három gólt. Úgyhogy itt is nagyon bizakodom és szerintem nagy eséllyel pályázunk itt is a profitra!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.65

⚽️Sydney FC🆚Melbourne City (1-1)

Az ausztrál bajnokságban a rájátszás elődöntőjéhez értünk, ahol ugye a csapatok egy oda-visszavágós csörte elé néznek. A Sydney FC – Melbourne City  párharc igencsak „pikánsnak” mondható, hiszen a vendégek az egész szezont végig nagyon magabiztosan vitték végig és 26 meccsből mindössze 3 olyan csörtéjük volt, amin nem tudtak pontot szerezni. Alapvetően egy nagyon gólerős csapat verbuválódott össze, ám a védelem viszonylag sok gólt kapott, úgyhogy ez volt az első olyan kiindulópont számomra, amire hagyatkoztam. Aztán jött a következő, hogy a Sydney nagyon jó formába került az utóbbi hetek/hónapokat tekintve és igazából minden esélyük adott lehet arra, hogy idén beverekedjék magukat a fináléba. Persze a Melbourne ellen ez nem lesz egyszerű feladat, de hazai pályán egy lépéssel közelebb kerülhetnek a döntőhöz. Ami biztos, a felek idén kétszer találkoztak! Legutóbb 3-2-re nyert a Melbourne, de tavaly a mai felállásban 2-1-re nyert a Sydney. Az izgalmak szinte garantáltak és mivel mindkét fél elég jó formának örvend, ráadásul mindkét támadósor gólerősnek is számít, így szerintem van realitás itt a gólváltásban! Az xG adatok alapján annak az esélye, hogy ma mindkét csapat betalál 68%, úgyhogy én itt bevállaltam a nagy tétes fogadást és bízom benne, hogy Ausztrália ma szállítani fogja a profitot számunkra!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.57

⚽️Real Madrid🆚Manchester City (1-1)

A mai tippet sem kell túl ragozni. Mindkét oldalon a védelmekből hiányoznak alapemberek és példának okáért a Real Madridnál Militao játékával nem számolhat Ancelotti, míg a vendégeknél Nathan Ake hiányzik. Persze mindkét keret igencsak mély és megvan a megfelelő pótlás, de azért a Real Madridnál Militao hiánya erősen megérződhet, főleg úgy, hogy a riválisnál ott lesz elől egy E. Haaland, akivel bizony a tempót bírni kellene. Úgyhogy így szerintem 1-2 manchesteri gól bőven reális ebben a meccsben, az viszont nagyon meglepne, ha az Estadio Santiago Bernabéu gyepén, egy ilyen kulcsfontosságú meccsen gól nélkül maradna a Benzema, Vinicius, Rodrygo sor és akkor a mögöttük lévő középpályát, vagy épp a cserepadot nem is említettem. A csapatok ugye a 2022-es kiírásban is találkoztak egymással, akkor az első meccset Angliába játszották és 4-3-ra nyert a Manchester City, aztán jött a fordulatos visszavágó, amit végül 3-1-re nyert meg a „királyi gárda”. Egy szó, mint száz, a védelmek sebezhetők, elől fantasztikus képességű támadók szerepelnek, így szerintem a gólváltás bőven reális ezen a meccsen!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.61

⚽️Luzern🆚Lugano (2-3)

Nagy tétje van a mai meccsnek, ugyanis a második, ill. harmadik helyezett mérheti össze az erejét. Ami biztos, hogy két kiváló teljesítménnyel rendelkező klub összecsapása lesz ez a mai és mivel a dobogó második helyére pályáznak, illetve a BL selejtezőben való indulás lenne a cél, így véleményem szerint apait-anyait beleadnak majd a csapatok. Persze a Luzern némileg erősebb csapat, de a Lugano-t egy percig sem írnám le. Mindkét együttes nagyon hatékony támadósorokkal rendelkezik, a védelmek pedig elég sebezhetőek. Úgyhogy itt reális esély van arra, hogy mindkét fél betaláljon. Az xG adatok alapján kereken 70% annak az esélye, hogy ma délután mindkét csapat gólt szerezzen. Úgyhogy erre ajánlok fogadást, amit közepes téttel teszek meg! Sok sikert!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.61

⚽️Brugge🆚Royale Union SG (1-2)

Nálam ez a mai nap egyik „tutija”. Persze egy ilyen kiélezett hajrában nehéz ilyet kijelenteni, de amíg a Brugge már-már tét nélkül léphet pályára , hiszen a harmadik hely elég távol áll tőlük, addig a Royale Union SG küzd még mindig az első helyért. Emiatt egy nagyon motivált vendég csapatra számítok, alapvetően is jó formában vannak és a Royale nem egyszer hozott már nekünk nyereséget. A Brugge pedig hazai pályán kimondottan gólerős, úgyhogy emiatt én a gólváltásra fogadok. A felek idénybeli meccsein rendre jött ez az opció és nem gondolnám azt, hogy ma egy-egy rúgott gól gondot jelentene az együtteseknek. A várható gólszámadatok is megerősítettek ebben, hiszen így előzetesen 69% az esélye annak, hogy mindkét fél betalál a mai összecsapáson!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.61

⚽️Juventus🆚Lecce (2-1)

A Juventusnál elég nehéz lehet a játékosok helyzete, hiszen az elvett pontok után már némileg kiengedtek, aztán a jelenlegi döntést követően ismét rákellene lépni arra a „gázpedálra”, hiszen akár a második hely is összejöhet a „zebráknak”. Alapvetően az elmúlt hetek botlásai mögött kellőképp szerepet játszhatott az is, hogy Olasz Kupában, illetve az Európa-ligában is érdekelt volt a klub, de most tényleg megvolt az idejük felkészülni a soron következő bajnokira, ahol a Lecce ellen, főként az Allianz Stadionban minden esélyük adott lehet a győzelem kiharcolására. A vendégek ugye elég pocsék szezont futnak és nem véletlen áll a klub a 16. helyen. Persze nem írhatóak le, de idegenben mindössze négy győzelmük van, ezenkívül három döntetlen és kilenc vereség az együttes mérlege. Kíváncsian várom ezt a mai csörtét, de a Juventus az idei kiírásban 16 hazai meccséből 11 alkalommal nyerni tudott, ezenkívül pedig 3 döntetlen és 2 vereség a klub mutatója. Ezenkívül számomra mindenképp mérvadóak az xG adatok is, amelyek alapján egyértelműen látható, hogy közel egy góllal erősebb a Juventus és 2-1-es végeredményre lehet számítani. Ezen adatok alapján az is látható, hogy kereken 70% esély van arra, hogy ma a Juventus 3 pontot szerez. Úgyhogy én nem is akarok itt nagy miértekbe bonyolódni, nincs olyan kulcsjátékos, aki hiányozna a hazaiaknál, kell a győzelem is számukra és ezért én bizalmat szavazok a „zebráknak”!

Tipp: Juventus (1×2)✅
odds: 1.57

⚽️Genk🆚Brugge (3-1)

A Brugge kisebb csodával, de odaért a top4-be, ami miatt a rájátszásba is beverekedte magát a csapat. Ugye innentől van hat meccs, amin igazából eldőlhet a bajnoki cím, illetve a nemzetközi kupaszereplésekért folytatott csata is. Úgyhogy kíváncsian várom ezt a meccset, de a bajnokságban a Genk, legfőképp hazai pályán végig nagyon magabiztosan tette a dolgát, ugye rengeteg meccset nyertek meg 2-3, vagy akár még több rúgott góllal és a Brugge ellen is idén egy 3-1-es győzelmük van hazai pályán. Úgyhogy kemény meccs lesz ez, a Brugge az utóbbi hetek formáját hozva képes lehet egy gólt szerezni, de erre a Genk részéről garantáltan fog érkezni legalább 2-3 válasz. A várható gólszámadatok alapján 70% az esélye itt ma a 2.5 gól feletti opciónak, így el is viszem ezt 3 egységgel!!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)✅
odds: 1.57

⚽️VfL Bochum🆚Borussia Dortmund (1-1)

Nem vár egyszerű meccs a „darazsakra”, de ha megakarják tartani az első helyet, akkor itt nem fér bele a botlás részükről. Ugye ma a kiesés ellen menekülő VfL Bochum csapatával találkoznak és ugyan a hazaiak tudnak kellemetlenkedni, ráadásul egy-egy rúgott gól mindig bennük van, de látva azt, ahogy az előző fordulóban is teljesített a Dortmund, szerintem ma sem lesz részükről akadály a 2-3 rúgott gól. Úgyhogy én nagyon bízom a vendég sikerben, hiszen többször nem feltétlen fog botlani már a Bayern, így igazából a saját kezükben tartják a vendégek a sorsukat. A mai „kötelezőt” illő lenne hozni, úgyhogy emiatt én a vendég győzelemre, illetve a 1.5 gól feletti opcióra kötöttem fogadást!

Tipp: Borussia Dortmund + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.61

⚽️Manchester City🆚Arsenal (4-1)

Hatalmas téttel bír ez a mai meccs és látva azt, hogy az „ágyúsok” védelme mennyire nem tudott koncentrálni az utóbbi hetekben, így bizony a Manchester City kerülhet közelebb a bajnoki címhez. Persze nem írom le az Arsenalt, de ma nem tennék rájuk egy forintot sem, mert tényleg az utóbbi hetekben rendre nekik kell rohanni az eredmény után. Úgyhogy kíváncsi leszek erre a meccsre, mert a Man. City támadósorában bármikor benne lehet 2-3 gól, de ugyanez igaz az „ágyúsokra” is. A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre lehet számítani és a 2.5 gól feletti opció esélye 69%!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)✅
odds: 1.66

🏀MIA Heat🆚MIL Bucks (119-114)

Ha minden igaz Giannis hajnalban játszani fog, márpedig ha ő valóban ott lesz, akkora Bucks nyerni fog. Rendben van az, hogy a Heatben hiányzik Herro, Oladipo és Jovic, ám nélkülük is a harmadik mérkőzésen 121 pontig jutott a Miami. Úgyhogy megint esélyes lehet egy 100-110 pont körüli eredmény a hazaiak részéről, de Antetokounmpo játékával kiegészülve, itt a Bucks tarolhat. Ugye jelenleg 2-1-re megy a Heat, úgyhogy nagyon kellene itt ma a Bucks győzelem, ezért szerintem hajtani fognak és ahogy az előző három mérkőzésen is bőven megugrották a csapatok a bukmékerek által megadott összesített ponthatárt, úgy ez most is reális lehet. A számításaim szerint 224 pont várható, a b&wtips analitika alapján pedig 226 pont a realitás. Úgyhogy bátran elviszem a 216.5 pont feletti opciót és nem lennék azon meglepődve, hogy a kezdésre ez az opció bőven a most látható szorzó alatt lesz majd fogadható!

Tipp: 216.5 felett (Összesített pontok)✅
odds: 1.80

⚽️ AC Milan🆚Lecce (2-0)

Nagyon jól időzített az AC Milan és ugyan a hétközi Napoli elleni BL továbbjutás kivehetett némi erőt a játékosokból, ettől függetlenül, ma illő lenne pontokat szerezniük. Egyrészt a Juventus az új döntés értelmében visszakerült a dobogó 3. fokára, ami miatt az AC Milan nincs BL indulást érő helyen, márpedig nekik ez igencsak nagy prioritás lenne a szezont tekintve. Ugye jelenleg az ötödik helyen a klub, de annyira egyben van jelenleg az élmezőny, hogy itt bárki odaérhet a top3-ba. Ma a Lecce érkezik hozzájuk és a vendégek elég pocsék formában vannak. Úgyhogy én itt bíznék a milánóiak győzelmében, nincs is hiányzójuk és emiatt érdemes pár egységgel megrakni a sikerüket! A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredménnyel lehet kalkulálni, úgyhogy van miben bízni!

Tipp: AC Milan (1×2)✅
odds: 1.53

⚽️ Honvéd FC🆚Újpest (0-1)

Nagyon elkapta a fonalat az UTE és ennek köszönhetően szépen elhúztak a kieső zónától, sőt egy jobb hajrával akár a dobogó harmadik foka is reális lehet. A Honvéd viszont továbbra is a kieső helyek egyikén és nem gondolom azt, hogy ma sok keresnivalójuk lenne ezen az összecsapáson. Legjobb esetben is maximum egy döntetlent tartok reálisnak, de látva a Fradi elleni mérkőzésüket is, nagyon szétszórt ez a csapat. Úgyhogy, ha az Újpest kihasználja a helyzeteit és az elmúlt hetekben látott játékát hozza a klub, akkor itt ma is pontot szereznek. Így a fogadásom a vendégekre vonatkozik, akiket a +0.5-ös ázsiai hendikep keretein belül „viszek el”!

Tipp: Újpest +0.5 (Ázsiai hendikep)✅
odds: 1.625

⚽️ Chelsea🆚Real Madrid (0-2)

Hogy eldőlt-e a továbbjutás?! Szerintem igen! Ahogy rengetegen elmondták a Real-ról már, ezt én is megteszem megint. Carlo Ancelotti és csapata az oda-visszavágós mérkőzéseket egyszerűen tökéletesen és mindenféle hiba nélkül tudja lehozni. Nincs nekik vesztes meccs és ezt már láthattuk az idén, illetve az elmúlt évek során több alkalommal is. A Chelsea ugye óriási gödörben, jött F. Lampard a padra, de hát ő is csak egy átmeneti „megoldás”, hiszen a háttérben már Nagelsmannal tárgyal a klub és a sajtóértesülések szerint egyre közelebb a megállapodás. Kellőképp jelzi az a tény, hogy milyen fejetlenség uralkodik jelenleg a Chelsea-nél, hogy Kanté négy hazai meccsen lépett eddig pályára és mind a négy alkalommal más-más edző irányította a csapatot és tényleg ez egyetlen egy szezonon belül történt meg. Ráadásul két gólos hátrányban vannak a londoniak, tehát ki kell támadniuk, már ha akarnak egyáltalán ma nyerni és mindezt úgy kell megtenni, hogy rengeteg a sérült, vagy épp eltiltott a keretben. Persze a támadószekció elég erős, bár továbbra is csúnyán alulteljesítenek a srácok, de mivel ma a Real azt játszhatja, amit igazából az elmúlt évek során már tökéletesre fejleszthettek, így szerintem megnyerhetik a visszavágót is. Hogy itt mire gondoltam?! Igazából nagyon egyszerű és szerintem ma ez lesz látható a mérkőzésen. A Real vélhetően átadja majd a területeket a Chelsea-nek és a hihetetlen gyors kontrákra fognak alapozni, amelyeknek a végén Benzema, vagy épp Vinicius Jr. képes lesz gólt/gólokat szerezni. A Chelsea persze nem írható le, de én a jelenlegi helyzetben egyszerűen nem tudok bennük bízni és tényleg ma a „királyi gárda” könyörtelen lehet a helyzetkihasználásokat tekintve. Buktam már a Chelsea ellen kötött fogadásokkal, de azért a Real nem egy Borussia Dortmund, úgyhogy szerintem legrosszabb esetben is egy remivel zárul ez a meccs, de bőven reálisnak tartom azt, hogy itt ma a Real megnyeri a találkozót. A kulcsjátékosok hétvégén pihentek, ma viszont Mendy-n kívül mindenki bevethető a blancóknál. A hazaiaknál viszont Chilwell és Koulibaly is hiányzik a védelemből, így az igazi átjáróház lehet a találkozón! Úgyhogy Real Madrid győzelem és mindezt a DNB, tehát döntetlen nélküli opció keretein belül teszem meg! Hajrá!

Tipp: Real Madrid (DNB)✅
odds: 1.72

🏒BOS Bruins🆚FLA Panthers (3-1)

Az első play-off mérkőzésem a Bruins – Panthers párharc lesz. Alapvetően a Florida védelme gyenge és emiatt ma is egy sok gólos mérkőzésre számítok, ráadásul azzal a Bostonnal találkoznak, akik azért elég gólerősek voltak az egész alapszakasz során, 82 meccsen 305 találatig jutottak, ami meccsenként 3.71-es átlagot jelent! Most pedig jön a Panthers, akik csak a 8. helyen jutottak tovább a rájátszásba. Ami biztos, hogy a felek az idei szezonban négyszer is találkoztak egymással és a legrosszabb esetben is hét találatot láthattunk. A várható gólszámadatok alapján pedig ma is reális itt 6-7 gól, úgyhogy az 5.5-ös gól line-ra ajánlok fogadást!

Tipp: 5.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.57

⚽️ Újpest🆚Paks (3-2)

A Paks meccseit Bognár visszatérése óta folyamatosan rakom és egyedül a Mezőkövesd elleni mérkőzésen nem tudtunk nyerni a zöld-fehér mezesekkel. A mai rivális az Újpest lesz, akik a Pakshoz hasonlóan elég jó formába kerültek és ez a lendület kellett is ahhoz, hogy kikecmeregjenek a kieső zónából. Persze a lilák még így is veszélyben vannak, de a Honvéd, illetve Vasas kettős három, illetve kilenc pont távolságra van tőlük. A Paks Bognár visszatérésével a régi játékát hozza és elől roppantul hatékony lett a csapat, a védekezésben pedig a jól megszokott pontatlanságok láthatóak ismét, ami miatt szinte minden meccsükön kialakul legalább három gól. Az Újpest ellen szerintem megalapozott lehet ma is egy kiváló mérkőzés, hiszen a lilák védelme sem túl acélos, de bizony a támadósorukban van potenciál és ez hazai pályán különösen igaz esetükben. Úgyhogy nem akarok itt nagyon nagy elemzésekbe bonyolódni, mindkét csapatnak kellenek a pontok, mindkét klub formában van, mindkét fél védelme sebezhető, illetve a támadásokban azért elég hatékonyak az együttesek. A felek az idei szezonban kétszer találkoztak egymással és mindkét alkalommal a Paks nyert, ezt pedig 3-2, illetve 3-1-es arányban tették meg a zöld-fehérek. Az xG adatok alapján is esélyesek itt a gólok és az előzetes százalékos esélyek alapján 74% annak a valószínűsége, hogy ma legalább három gólt fogunk látni.

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.60

⚽️ VfB Stuttgart🆚Borussia Dortmund (3-3)

Nagy meccs lesz ez, na de +0.0-ás ázsiaival fogadni a Dortmundra, egy kiesés ellen menekülő csapattal szemben, véleményem szerint hatalmas ajándék lehetőség! Ami biztos, hogy a „darazsak” pontszerzési kényszerben vannak, hiszen a Bayern München ellen elszenvedett vereség miatt két pont a lemaradásuk a bajnokságban, de mivel a bajorok helyzete nem túl rózsás, ráadásul kettősterhelés miatt még akár a 28. fordulóban pontokat is hullajthatnak, így a Dortmund bármikor behozhatja a most látott minimális hátrányát. Ami biztos, hogy a VfB Stuttgart ellen reális esélyük van a győzelemre, persze nem írom le a hazaiakat, de azért a két csapat között a 2022/2023-as kiírásban óriási különbség látható. A VfB tud kellemetlenkedni, de idén mindössze öt győzelem sorakozik fel a csapat neve mellett, tehát a +0.0-ás ázsiai hendikep opció 22 alkalommal zárt volna vagy push, vagy nyertes kimenetelként. A hiányzókat látva semmi meglepőt nem tapasztaltam a Borussia részéről, a jól megszokott kezdő vonulhat ki a pályára és ugye az Union Berlin elleni rangadón látott csapat, ma is győzelemre esélyes lehet. Egyszóval Dortmund győzelmet várok, de ezt a +0.0-ás ázsiai hendikep opcióval bebiztosítottam. Ez nálam egy maximum tétes mérkőzés, persze benne van a pakliban, hogy a VfB pont most fog ki egy jobb napot, de az előzmények, az xG adatok és igazából mindenféle adat alapján legalább egy remire jónak kell lenni a Dortmund csapatának a VfB Stuttgart otthonában!

Tipp: Borussia Dortmund +0.0 (Ázsiai hendikep)🔄
odds: 1.525

⚽️ DVSC🆚Puskás Akadémia (0-1)

Itt az egyedüli kérdés csak az, hogy a Puskás Akadémia támadói végre összekapják-e magukat és visszatérnek a szezonban látható teljesítményükhöz, vagy folytatják az előző tíz napi produktumukat. Ha azt hozzák, mint az előző héten, akkor itt nem lesz vendég gól, hiába verhető a Loki védelme, ha viszont a korábbi hetek csapatát látjuk, akkor még a győzelem is reális lehet a PAFC részéről. Ami biztos, hogy az öreg „Lokomotív” nem írható le ma sem, a hajdúságiak nagyon elkapták a fonalat és Dzsudzsákék hétről-hétre hozzák a pontokat. Szinte mindenkire veszélyesek, elől pedig roppantul hatékony a támadószekció és ez hazai környezetben különösen igaz. A csapatok a bronzra hajtanak, ugye a Paks remeklésével letaszította a dobogóról a Lokit, de a két csapat közt mindössze 1 pont a különbség, illetve szorosan mögöttük ott van a Puskás Akadémia is. Úgyhogy jó meccsnek kell itt kialakulni, ráadásul akárhogy számoltam itt egy orbitális szám jött ki a százalékos esélyek esetén, hiszen az xG mutatók alapján a gólváltás esélye 76%! Ez pedig óriási lehetőség, úgyhogy ha már csak a statisztikai részét nézem is rakni kell ezt az opciót, de józan paraszti ésszel is megtenném ezt, hiszen bízom abban, hogy a Loki támadószekció megint jó lesz legalább egy gólra, de a Puskás támadóiban is benne van a lehetőség és mivel mindkét védelem sebezhető, ráadásul van egyfajta pontszerzési kényszer is, így egy remek mérkőzés alakulhat ki! A felek a 2022/2023-as kiírásban háromszor találkoztak eddig egymással és 1-1, 2-1, illetve 3-1-es eredményeket hoztak össze!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

⚽️FC Barcelona🆚Girona (0-0)

A katalánok lassan kijelenthetik, hogy a 2022/2023-as szezonban behúzták a bajnokságot, ugyanis a Real Madrid megint pontokat hullajtott a 28. fordulóban és, ha ma nyer hazai pályán a Barcelona, akkor már 15 pontos előnyre tehetnének szert. Persze még messze a bajnokság vége, de nem látni azt, hogy a soron következő ellenfelek bármelyike ellen is pontokat hullajtana a csapat. A Girona ellen persze nem lesz egyszerű dolguk, de idegenben nem túl acélos a gárda és a 2-4-7-es mérlegük, illetve a 17:23-as gólkülönbségük is erről tanúskodik. A Barca védelem ráadásul manapság nehezen feltörhető és egy ilyesfajta Girona valószínűleg nem fog ellenük gólt szerezni. A várható gólszámadatok alapján 1-0, 2-0-ás végeredmény van benne a pakliban, úgyhogy a hazai győzelem mellett a 4.5 gól alatti opcióra kötök fogadást!

Tipp: FC Barcelona + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.66

⚽️Liverpool🆚Arsenal (2-2)

Rangadó lehetne, de azért a mostani Liverpool, főleg az utóbbi hetekben látott formájával, aligha fogja megnehezíteni az „ágyúsok” dolgát. Alapvetően belefér egy botlás is a vendégek részéről, de jó lenne a hajrára szerintem úgy ráfordulniuk, hogy megtartsák ezt az öt pontos különbséget. A formákat nehéz összehasonlítani és persze az Anfielden bármi megtörténhet, na de pluszos hendivel fogadni az Arsenalra, az mindig egy ajándék lehetőség a 2022/2023-as kiírásban. Hiányzókkal egyik oldal sem áll rosszul, úgyhogy elég erős kezdők fognak egymásnak feszülni és bízom benne, hogy az Arsenal +0.25-ös ázsiai hendikepjével ismét nyerni tudunk! A várható gólszámadatok alapján 1-1-es remire lehet számítani, de szerintem esélyes lehet megint egy olyan meccs, mint október elején, akkor az Arsenal 3-2-re nyert. Meglátjuk, rangadó, van benne „veszély”, de ahogy írtam is pluszos hendivel a jelenlegi formák mellett az Arsenalra fogadni, óriási ajándék!

Tipp: Arsenal +0.25 (Ázsiai hendikep)🔄✅
odds: 1.66

⚽️Manchester United🆚Everton (2-0)

A „vörös ördögök” részéről nem igazán fér bele most a botlás, hiszen a bronzra hajtanak, ám még mindig előttük áll a Newcastle. Szombat délután az Everton ellen lépnek pályára Rashfordék, akik ugyan az utóbbi négy fordulóban nem kaptak ki az ellenfelektől, de azért az idegenbeli mérlegüket látva nem sok jóra számíthatnak az Old Traffordon. Persze van némi kockázat a mai tippben, hiszen a Premier League-ben nincs olyan, hogy biztos tipp, ám a MU hazai pályán bombaerős, az egyik legjobb eredményeket produkálták és győzelmi kényszerben is vannak. Az Evertonnak is nagyon kellenének a pontok, de nem véletlen van közel 30 pont különbség a csapatok között. Úgyhogy nem várok itt nagy meglepetést, szerintem a MU nyerni fog legalább egy góllal!

Tipp: Manchester United -0.75 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.625

⚽️Honvéd🆚Paks (1-2)

Bognár György visszatérése óta, igazából szárnyal a Paks és ez nem csak a győzelmekben, hanem a gólokban is megmutatkozik. Szinte minden meccsen jött a 2.5 gól feletti opció, mióta a rutinos tréner visszatért a padra. A Honvéd remek rivális lehet szombaton, hiszen ők is gólerősek, ráadásul menekülnek a kiesés elől. Egyik védelem sem túl acélos, de a támadósorokban benne vannak a gólok. Úgyhogy én nem gondolom túl ezt a tippet és a 2.5 gól feletti opcióra kötök ismét fogadást közepes téttel!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.625

⚽️Örményország🆚Törökország (1-2)

A törökök nagyon jók voltak a Nemzetek Ligájában is, de persze ott azt is tudni kell, hogy nagyon könnyű csoportba kerültek. Azt követően volt két felkészülési meccsük, ahol viszont elég kemény csapatokkal találkoztak, ám így is a cseh, illetve skót válogatottat 2-1-re verték meg. Az örmény csapat viszont elég komoly pofozógép lett az utóbbi hónapokban. Felkészülési meccseken az albán „pékek” is simán verték őket, de a Nemzetek Ligájában is sorra püfölték őket a riválisok és a skót, ukrán, ír hármas szinte minden meccsen legalább két góllal verte őket. Úgyhogy én bízom a törökökben és szerintem ma reális esélyük lehet arra, hogy győzelemmel kezdjék a csoportjukat. Ez pedig különösen fontos, mert Horvátország és Wales mellett nekik van a legnagyobb esély a továbbjutásra!

Tipp: Törökország + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.75

2023-04-18