b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ingyenes nap! Megígértük és itt vagyunk!

Megígértük! Ingyenes “ALL IN” csomag tippadásunk a negyedik ingyenes megosztásához ér és ezzel már a hónapban nem is lesz több ingyenes “ALL IN” csomag megosztásunk! Eddig három alkalommal osztottunk meg tippeket, ebből két alkalommal gyönyörű profittal zártunk, míg egyszer a feltett tétünket megközelítőleg visszanyertük…

“Megígértük, ismerd meg a munkánkat, szavazz bizalmat nekünk és élvezd a sikereket..”

“ALL IN” csomagunk tippjei a következőek..

(Fogadási útmutató:A tétjeinket a legegyszerűbb módon egységekre bontva küldjük Önnek. Adott szerencsejátékra fordított bankot 200 egységre kell bontani, hogy megkapjuk az egységnyi tétünket. Tehát 100.000 Forintos bank esetén, 500 Forintos egységről beszélünk. Ez a biztos sportfogadás alapja. Természetesen, mi nem oszthatjuk be az Ön pénztárcáját ez csak egy útmutató, mi e szerint fogadunk és ez egy bevált bankroll menedzsment. Köszönjük a bizalmat!)

Részletezz és nyerj! csomag:
Valencia – Real Madrid (19944 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,60

Tét:15 egység

Single csomag:

Southend – Scunthorpe (40755 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Tét:10 egység

Nagy szorzós csomag:

Chievo – Juventus (19708 03)
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5)
Malaga – Girona (20381 H)
Tipp:Igen (Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt?)
odds:3,00
Tét:5 egység
 
Waasland Beveren – Zulte Waregem (09722 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Twente – PSV (09264 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Zwolle – Vitesse (10504 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:3,75

Tét:5 egység

Részletezésünk esetében egy spanyol találkozót hoztunk. Vélhetően a jelenlegi odds 1,45-ig fog leesni szóval aki tud szaladjon a lottózókba, vagy fogadjon online. 1,60 sem a legmegfelelőbb odds, hiszen kétféle opciónak is meg kell születnie.

A Valencia hazai pályán remekül szerepel és vélhetően ma sem fogják hagyni magukat, főleg nem a “hanyatló” és formán kívüli blancók ellen. Ma Ronaldo már a pályán lesz és az egész csapatnak össze kellene szedni magát, hiszen lassan trénerváltáshoz ér a történet, amit sokan szeretnének, sokan nem. Igazából sokszor rossz döntéseket hoz a francia tréner, de ma ott lehet az a hétközi kupakiesés a fejekben és talán ez egy plusz motiváló tényező lehet. Főleg úgy , hogy egy 7-1-es mérkőzéssel sikerült zárni az előző fordulót.

Statisztika alapján a Valencia hazai pályán a legutóbbi 10 hazai fordulót tekintve 9 alkalommal szerzett legalább egy gólt és ebből 8 alkalommal nyerni is tudott! A Real is remekül teljesít idegenben a gólokat tekintve, hiszen a legutóbbi 10 mérkőzésén szinte mindig tudott gólt szerezni. A két csapat egymás elleni eredményei igen beszédesek, a legutóbbi 10 összecsapáson 2013. januárja óta minden találkozón megszületett a gólváltás és a 2,5 over opció is. Ma mindkét fél borsot törhet a másik orra alá. A Valen ugyanis a 3. pozíciót birtokolja a megszerzett 40 pontjával és pontosan a királyi gárda előtt teszi ezt, akik jelenleg a 4. helyet foglalják el 35 szerzett ponttal.

Mindkét fél statisztikája beszédes, mi megérzés alapján is bátran behúzzuk ezt a találkozót. Várhatóak lesznek a gólok, a motivációval sincs hiány, így remélhetőleg megtörténik ma a találkozón a gólváltás és a 2,5 over opció!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: