Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Immáron hosszútávon is bebizonyítottuk, hogy a tíz perces fogadási stratégiánkkal szinte garantált, hogy nyerni fogsz!

A tíz perces fogadási stratégiánkról már valószínűleg több alkalommal halhattál, hiszen elég sűrűn számolunk be a szolgáltatásunk sikereiről.

Ami biztos, hogy mi sem gondoltuk volna azt a kezdetekben, hogy talán megtaláljuk a sportfogadás egyik legmegbízhatóbb fogadási formáját, de az elmúlt évek és a hosszútávú tapasztalatok alapján 2023-ban már elmondhatjuk azt, hogy ez bizony így van! A fogadási stratégiát 2021 áprilisától kezdtük el alkalmazni és már a szolgáltatás bevezetésénél kiemeltük azt, hogy ezzel a módszerrel képesek lehetünk rövid, illetve hosszútávon is 80% feletti találati arányt kialakítani. Szűk két év leforgása alatt pedig átléptük a 300. olyan mérkőzést, amelyen alkalmaztuk a fogadási stratégiát és összességében 2023. február 20-ig 309 találkozóra kötöttünk fogadást és 264 alkalommal nyereséggel zártunk!

Hogy ez pontosan mit is jelent számokban?! Lássuk..

-264 nyertes fogadás
-45 vesztes fogadás

Profit: +126.575 egység
ROI: +17.494%
1.000 Ft/egység esetén: +126.575 Ft
10.000 Ft/egység esetén: +1.265.750 Ft
Ami szintén megfigyelhető a statisztikánkban, hogy a kezdetekhez képest, ahol akár napi több mérkőzésen is alkalmaztuk a fogadási stratégiát, az idő előrehaladtával, illetve a megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően, a fogadásaink számát lecsökkentettük maximum napi egy mérkőzésre. Ennek a változásnak köszönhetően a 2021-es évben látott 32 vesztes fogadást sikerült gyönyörűen leredukálnunk és 2022-ben 83 fogadásunkból 71 alkalommal sikerrel zártunk, tehát csak 12 vesztes fogadást kötöttünk az előző esztendőben! Ennek a változásnak is köszönhető az, hogy 2022-ben megszüntettük a havi szolgáltatásunkat és gyakorlatilag egyetlen egy befizetéssel válthatsz Te is örökös tagságra a tíz perces fogadási stratégiánk esetében.

Ha pedig még nem lennél tisztában azzal, hogy mi is ez a tíz perces fogadási stratégia, akkor hadd segítsünk! Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett, képesek lehetünk profitálni. A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. A fogadási stratégia használatához bet365 regisztráció szükséges és hogy megkönnyítsük a dolgod, a csatlakozást követően egyből hozzájuthatsz egy pdf dokumentumhoz, amiben részletesen le van írva minden a stratégia alkalmazásával kapcsolatban. A tippeket egy külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztjuk meg, ahol egy jelzést követően, (amelyben leírjuk az adott mérkőzést, illetve fogadás kezdetének időpontját) folyamatosan képekkel, illetve tétekkel segítünk, hogy még véletlen se hibázz bele a tétekbe a fogadásaid során.

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA IGÉNYLED A SZOLGÁLTATÁST?!MAGAS TALÁLATI ARÁNYRA!

A stratégia bevezetése óta 80% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatás és bízunk benne, hogy ezt az áltagot sikerül továbbra is megtartani!ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 8+

Törekszünk arra, hogy minél kevesebb mérkőzésből alakítsunk ki profitot és ennek érdekében napi maximum egy mérkőzésre ajánlunk fogadást! Természetesen többször előfordulhat az is, hogy több napot is kihagyunk a gyengébb kínálat miatt!MAXIMUM 60 PERC!

Összességében maximum hatvan percet igényel a fogadási stratégia, tehát napi szinten maximum ennyit kell foglalkoznod a sportfogadással!BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

TELJES ÁTLÁTHATÓSÁGOT GARANTÁLUNK!

Lehet unalmas már számodra is, hogy ezen a versenypiacon a szolgáltatások döntő többsége nem vezet statisztikát, sőt ha kérdést teszel fel ezzel kapcsolatban, még le is hurrognak érte! Nálunk viszont ez teljesen természetes és bármikor elérheted a statisztikánkat, illetve tipparchívumunkat. Ennek megfelelően az eredményeinket 2017 óta folyamatosan naplózzuk és ennek köszönhetően teljesen transzparens, tehát átlátható vállalkozásként tudunk működni. A statisztikáinkban pedig megtalálhatsz mindent, ami az eredményesség szempontjából kulcsfontosságú és örömmel mondhatjuk el azt, hogy 2017 és 2022 között már több, mint 12.000 naplózott tipp került rögzítésre, +1543.793 egység nettó profitot értünk el és minden egyes évben képesek voltunk nyereséggel zárni!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: