b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Így kell ezt csinálni!

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

Egy újabb hónap vette kezdetét a 2018-as évben. Elindultak a labdarúgó bajnokságok 2018/2019-s szezonjai, végre láthattunk egy magyar csapat (MOL Vidi FC) menetelését a nemzetközi kupaporondon. Volt részünk Világbajnokságban és rengeteg újítást alakítottunk ki, már-már véglegessé válik a munkánk menete, illetve weboldalunk kinézete..
Hosszú volt az eddig tartó út, de elértünk ahhoz a mérföldkőhöz, ahol kijelenthetjük, hogy a legjobbak közé tartozunk!


Weboldal:
A weboldalunk kinézete, rendezettsége, átláthatósága a magyar “piacot” tekintve egyedülálló. Egyik oldal sem rendelkezik ilyen részletes statisztikával és archívummal, illetve sokak nem fektetnek ennyi energiát a weboldal kinézetébe, ami szerintünk az alapja a munkánknak. Hiszen egy profi megjelenés és egy kiváló háttér meghozza a kellő motiváltságot és bizalmat, amely a sikerhez felé vezető út és talán egy elkötelezettséget, hűséget is kialakíthatunk ennek segítségével.

Újításaink:
A “Prémium szolgáltatás” keretein belül, az előfizetőink továbbra is részletes elemzéseket kapnak készhez, kategorizálva és ajánlott tétekkel ellátva. Ezen kívül itt a nyár folyamán bővítettük a szolgáltatásunkat és láthatóan ez megtette a kellő hatását, sokkal nagyobb érdeklődés övezi azóta a weboldalunkat, hiszen tenisz, baseball, jégkorong, kosárlabda és minden egyéb sport mérkőzéseivel is foglalkozunk az alap fogadási sémánkon (labdarúgás) kívül. A másik érdekes újítás, az élő tippmegosztás, ahol élőben fogadunk adott mérkőzésekre, alapnak a bet365 portál fogadási kínálatát tekintjük és a “stratégiánkat” erre a kettősre (elemzések-élő fogadások) építettük.

Előfizetőink pedig egy zárt telegram csatornán keresztül kommunikálhatnak velünk és egymással, amely ismételten egy külön bizalmat és partneri kapcsolatot épít fel.


Elindult a szeptember és hát hogyan is indulhatna a hónapunk?!
(Beszéljenek a képek..)

2018.09.01. (Nyertes szelvényeink)
2018.09.02. (MLS telitalálat!)

Remekül indult tehát a hónapunk, ráadásul élő tippjeink is óriási plusszal zártak már az első alkalommal! Reméljük, hogy így folytatódik tovább a sorozatunk. Mi továbbra is itt vagyunk, ráadásul egész évben számíthattok ránk. Rengeteg előfizető és egyre bővelkedő követő tábor.

Kövess te is minket napi szinten a telegram csatornánkon keresztül:
https://t.me/betandwintipps

Eredményeink nyomon követhetőek, mi nap, mint nap bizonyítunk és bízunk benne, hogy a közösségünk lépésről-lépésre növekedni fog és egyre többen maradnak hűek a b&wtips névhez! Hiszen nálunk nincsenek valótlanságok. Csak a szín tiszta igazság, teljes nyomon követhetőség és a legfontosabb a korrektség és bizalmas partner szerep!

0
%d bloggers like this: