b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Húzzuk be ezt a napot is! Itt a nyolcadik!

Mint ahogy tudhatjátok a sorozatunk a hétvégén lezárul! Tíz napon át osztjuk meg a prémium tippjeinket és ezzel bemutatjuk a munkánkat, mindennapjainkat. Ma a prémium csomagjaink közül a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” csomag tippjeit fogjuk hozni nektek. Amelyhez akár bruttó 350 Forintért is hozzáférhettek! Ha szeretnél csatlakozni bármelyik prémium csomagunkhoz ezt megteheted! A belinkelt vásárlói felületen, illetve az “ELŐFIZETÉS” menüpontban!

[ecwid widgets=”productbrowser minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

A mai tippünk egy általunk sokszor favorizált német csapathoz fűződik és véleményünk szerint a találkozón a gólváltás várható és szinte “garantált”! Melyik mérkőzés lenne ez és mivel folytatnák a szériánkat?!

Részletezz és nyerj tippünk:

Braunschweig – Holstein Kiel (34035 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,65

Tét:10 egység

A házigazda Braunschweig jó formába lendült és hazai mérkőzésein jól szerepel a csapat. A legutóbbi hazai mérkőzéseken szinte mindig gólt talált és ha megnézzük a statisztikát, hogy pontosítunk akkor a legutóbbi 10 hazai mérkőzésen 8 alkalommal szerzett legalább egy gólt a csapat a vendégeink! A Braunschweig jelenleg a 9. a tabellán és 11 pont hátránya van a mai ellenfelével szemben, viszont látható a statisztikáin, hogy a mérkőzései nagy részében döntetlennel zár a csapat. Jelenlegi mérlegük 4-9-3! 22 rúgott gól és 18 kapott gól szerepel a csapat gólkülönbségét tekintve a statisztikában.

Holstein-Kiel.jpg
Ma is lesz ok az örömre a Kiel csapatának?! 

A Kiel csapatát nagyon nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a bajnokság esélyeseként van emlegetve a csapat elől fantasztikus támadósorral van megáldva a társaság, amely ma is gólokat eredményezhet. A Kiel idegenbeli statisztikája magáért beszél, hiszen a legutóbbi 10 vendég találkozón mindig betaláltak és ebből mindössze egyetlen egy találkozón szenvedett vereséget a gárda. Jelenlegi mérlegükkel (9-5-2), 32 ponttal az 1. helyen állnak a tabellán, viszont a gólkülönbségük beszédes. 36 rúgott gól a legtöbb szerzett gólnak számít, viszont a 20 bekapott találat már a rossz mutatók közé sorolható. A védelem nagy százalékban hibázik és ennek következménye, hogy sokszor gólokat kap a csapat.

Összességében a találkozón mi a hazai pálya, illetve az utóbbi idők lendületvétele miatt várunk legalább egy hazai gólt, illetve ne feledkezzünk meg a Kiel sebezhető védelméről, akik utóbbi időben sorra gólokat hoznak össze és ezért vált döcögőssé a Kiel menetelése. A vendég oldalról pedig mint statisztikailag, mint megérzésileg is egyértelműnek tartjuk a gól szerzést. A 10/10-s statisztika magáért beszél és bízunk benne, hogy nem ma fog nullát hozni a Kieli támadósor.

Sok sikert!

 

0
%d bloggers like this: