Hűségpont tájékoztató

A vásárlói hűség nálunk sokat ér!

A vásárlói hűség nálunk sokat ér, amit mi hűségpontokban hálálunk meg Önnek és a pontok elkölthető forintokat jelentenek! Miközben Ön vásárol a b&wtips® oldalán, automatikusan hűségpontokat szerez, mégpedig minden nálunk elköltött 250 forint után 1 pontot. Az így összegyűjtött hűségpontokat 100 db hűségpont = 1000 Ft-os áron tudja majd beváltani az előfizetései igénylésének esetén.


Hogyan működik a hűségpont rendszer?

Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van lehetősége, tehát elsőként be kell jelentkeznie és rendelkeznie kell fiókkal. A vásárlásához kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki! Ezek a pontok hozzáadódnak a számlájához, mint hűségpontok, melyeket a “Fiókom” menüben a “Hűségpontjaim” almenüre kattintva tekinthet meg. Miután megérkezett a rendelése teljes ellenértéke (jóváírás napja), az új vásárlásért kapott pontok is jóváíródnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheti. Ha az összegyűjtött hűségpontokat szeretné megnézni, akkor ahhoz (ha előzőleg még nem tette volna meg) szintén be kell jelentkeznie a fiókojába. A hűségpontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani.


Hogyan gyűjthetem a hűségpontjaimat?

A hűségpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tennie, minden vásárlás során be kell jelentkeznie a webáruházunkba. Ezt követően minden nálunk elköltött 250 forint után 1 pontot kap.  Vásárlás során minden termék kosárba helyezésekor már látható, hogy ezért hány hűségpontot kap. Így már a termék(ek) kiválasztásakor, illetve a vásárlás során végig láthatja, hogy mennyi hűségpontot tud gyűjteni a vásárlás során.


Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

Ha van a számláján hűségpont, akkor vásárolhat vele a b&wtips® webáruházban. A hűségpontokat vásárlás során a pénztárnál tudja elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre.


Jár-e hűségpont a hűségponttal fizetett vásárlás után?

A hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 5000 Ft, ebből 1000 Ft-ot hűségponttal fizet, akkor 4000 Ft után újabb 16 hűségpontot kap majd.

A hűségpontokat az adatai megadásakor és az pénztár összesítésnél tudja használni. “Használja fel Ön is a kapott hűségpontját. A kapott X pontért Ön X Ft kedvezményt kap a megrendeléséből.” Itt a zöld színnel kiemelt “Kedvezmény használata” gombra kell kattintania.

Amennyiben sikeresen aktiválta a kedvezményt a pénztár frissül és a képen látható módon levonásra került a hűségpontok alapján kapott kedvezménye.

A megrendelése után a rendszer automatikusan levonja a pontjait, amit nyomon tud követni a “Fiókom”/ “Hűségpontjaim” menüben.

Egyéb felhasználási feltételek:

– Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
– A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
– Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.
– A hűségpontokat az “Előfizetés” menüben található szolgáltatások vásárlására tudja használni

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

2019-09-09