b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Home Sweet Home Cup : SKADE – Endpoint – 04/17 13:20

Az Endpoint ma megnehezítheti a SKADE dolgát, akik ráadásul tegnap nagyon rosszul játszottak. (Fotó : ESL.com)

A második mérkőzésen a tegnap borzasztóan játszó SKADE mérkőzését favorizálnám, hiszen azzal az Endpointtal találkoznak, akikkel az utóbbi időben rendre szoros mérkőzést játszottak.


Leginkább ezen a találkozón a megérzéseimre hagyatkoztam, de természetesen a látott statisztikai adatokat sem hagytam figyelmen kívül. A mérkőzés esélyese a SKADE, ami leginkább az előző mérkőzés miatt számomra némileg meglepő, bár a felek egymás elleni eredménye alapján bőven reális lehet a sikerük. Ennek ellenére nem írnám le az Enpdoint csapatát, akik az utóbbi időben rendre hoztak némi pénzt számunkra. A felek a 2020-as kiírásban eddig két alkalommal találkoztak egymással és ebből öt pályán mérkőztek meg. AMi megfigyelhető volt, hogy Nuke, D2, Train és Infernon is rendre 26,5 kör fölötti átlagot hoztak és legrosszabb esetben is 16-11-es eredményt értek el. Ezenkívül viszont volt három alkalom, amikor hosszabbításba torkollott a párharc.

A mostani mérkőzés BO1, az-az egy mapon dől el a győzelem.

Az Endpoint ma megnehezítheti a SKADE dolgát, akik ráadásul tegnap nagyon rosszul játszottak. (Fotó : ESL.com)

A két csapat játékosai szinte megegyező statisztikai adatokkal rendelkeznek, bár a SKADE-t erősítő “Rainwaker” a mérkőzés legjobb játékosa. Tegnap ő sem játszott valami fényesen, ill. az Endpoint képes bármikor megfordítani és visszahozni egy-egy meccset az elképzelhetetlennek tűnő helyzetekből is. Ami számomra igencsak biztató, hogy mindkét csapat elég sokat játszott az utóbbi három hónapban és ennek megfelelően szinte azonos mérlegekkel rendelkeznek, ráadásul itt is egy mapra szűkül a metszet, ami miatt valóban egy ki-ki mérkőzést láthatunk. Tegnap ugyan a SKADE nem volt számomra meggyőző, ill. a választásokat sem nagyon értem, viszont remélem, hogy ma fejben némileg összekapják magukat a srácok, ill. bízom abban is, hogy az Endpoint azt hozza amit eddig láttunk, ill. láttam tőlük. Egyszóval a mérkőzésen a fogadásom alapja az, hogy 26,5 kör felett fognak zárni a csapatok, amelyre a 2020-as eredmények alapján hatalmas esély van.

SKADE – Endpoint Fogadási határidő : 13:20
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
26,5 felett (Összesített körök száma) 1,83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: