b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Home Sweet Home Cup : Gambit Youngsters – Copenhagen Flamers – 04/17 11:50

Szinte minden feltétel adott ahhoz, hogy ma a Gambit Youngsters csapata nyerjen! (Fotó : esl.com)

A mai nap elég szűkös a kínálatunk, hiszen több új e-sport liga, vagy kupa most fogja kezdetét venni. Ennek értelmében a statisztikai rendszerünk adatai között nem is nagyon lehet számítani ma e-sport mérkőzésekre, viszont az elemzések esetében két e-sport mérkőzéssel is készültem.


Ami azt illeti a mai nap kockáztatok, hiszen a “home sweet home cup” mérkőzéseit favorizálom és összességében 7,5 egységnyi téttel ajánlok két mérkőzést. Ami egyértelmű az első favorizált mérkőzésen, hogy a Gambit Youngsters csapata az esélyesebb. Ennek több indoklása is lehet, de elsőként azzal kezdeném, hogy a Gambit Youngsters csapatában szereplő “sh1ro” a legjobb statisztikai adatokkal rendelkező játékos, ám rajta kívül “supra” és “Ax1Le” is szinte minden “CF” játékosnál jobb eredményekkel rendelkezik statisztikailag. A másik érdekes tényező, hogy a Gambit a 49., míg a Flames a 61. helyen áll jelenleg a CS:GO világranglistán. A mostani mérkőzés BO1, az-az egy mapon dől el a győzelem sorsa és ha már egy map, akkor érdemes kiemelni a mapokat is.

A mapok esetében szinte minden egyes pályán jobb értékekkel rendelkezik a Gambit Youngsters.

Szinte minden feltétel adott ahhoz, hogy ma a Gambit Youngsters csapata nyerjen! (Fotó : esl.com)

Hogy pontosabb adatokat szolgáljak. A Copenhagen elég gyenge felkészülésen és tornákon való szerepléseken van túl az utóbbi időszakban és példának okáért, kikaptak a C0ntact, MAD Lions, HAVU, Cloud9 négyestől is és véleményem szerint a mostani Gambit Youngsters is hasonló erőt képvisel, mint ezen csapatok döntő többsége. Ami szintén érdekes, hogy a Gambit részéről van három olyan pálya is, amelyeken eredményesebb lehet, mint riválisa. Leginkább a favorizált pályájuk a  Vertigo, Overpass, Inferno hármas és amit leginkább nem kedvelnek, a Nuke, Train kettős. Mivel itt a végsőkig megy a “banolás”, ennek értelmében az utolsó pálya ami marad, azon fog játszani a két csapat. Én ahogy nézegettem a pályákat nagyon meglepne, ha Nuke, Train, Overpass és Vertigo pályák bármelyike is bent maradna és ennek értelmében szűkül a kör Inferno, Mirage, D2 pályákra. Na most Inferno is vélhetően banolva lesz, így D2, Mirage marad, ahol szintén jóval jobb értékekkel rendelkezik a Gambit Youngsters csapata. Egyszóval van összességében 5 olyan pálya, ahol a Gambit favorit lehet, mivel három pályát fognak banolni, így nemes egyszerűséggel minden feltétel adott ahhoz, hogy nyerjenek. Az szintén nem elhanyagolandó tényező, hogy egy remek hangolódással sikerült a mérkőzésre készülni, hiszen legutóbb 2-0-ra verték az Endpoint csapatát. Ezért én nagyon bizakodó vagyok és 5 egységgel ajánlom a Gambit Youngsters sikerét!

Gambit Youngsters – Copenhagen Flames Fogadási határidő : 11:50
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Gambit Youngsters (Győztes) 1,53 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: