b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Holland Kupa : Heerenveen – Feyenoord – 02/13 20:45

Képes ma is győzelemmel zárni a Feyenoord?I (Fotó: Getty Images)

A hajnali eredményekre nagyon nincsenek szavak, túl sok reményt fűztem a kínálathoz (kár volt). A mai kínálatot nem viszem túlzásba, az esti meccsek közül pedig mindössze egy találkozó kerül kiemelésre.


Az Holland Kupában a Heerenveen a Feyenoord csapatát fogadja és lényegében egy izgalmas mérkőzésre számítok. Ami biztos, hogy a statisztikai adatok alapján a Heerenveen hazai pályán igencsak magas százalékban hozza a gólváltásokat és ehhez a Feyenoord remekül asszisztálhat. A két együttes nem is olyan rég találkozott egymással és akkor fordított felállásban már 31 percnyi játékot követően lejött a gólváltás. Ami most egyértelmű, hogy mindkét csapat szeretné kiharcolni a továbbjutást. A Feyenoord ugyan a harmadik helyen áll a mostani kiírásban, ám itt a kupán keresztül jóval egyszerűbb lehet nekik az európai kupaporondra való kijutás.

A statisztikai adatok alapján egyébként mindkét csapat megközelítőleg két gólt szerezhet. Ennek megfelelően vélhetően a gólokban nem lesz hiány.

Vajon kiharcolja ma is a továbbjutást a Feyenoord?! (Fotó: Getty Images)

A Heerenveen hazai pályán tehát remekül szerepel, ráadásul a Feyenoord kupamérkőzéseiről elmondhatjuk, hogy mindkét alkalommal kaptak eddig gólt, pedig az ellenfelek közt a Sittard és a Cambuur szerepelt, akik azért nem képviselnek hasonló “erőt”, mint a mostani riválisuk.  A hazaiak már három mérkőzést játszottak és legutóbb egy igencsak izgalmas 90 percet hoztak össze a Willem II-vel, akiket 3-2-vel hagytak maguk mögött. Egy szó, mint száz egy mérkőzése van mindkét csapatnak, ez pedig most van. Ha minden klappol, akkor itt ma a gólváltásnak zöldülnie kell. Nagyon meglepődnék azon, ha a Heerenveen a hazai mutatóját elhagyná, hiszen hazai pályán szinte minden meccsen képesek voltak gólt szerezni. A Feyenoord legutóbb az Abe Lenstra Stadionban még augusztus 11.-én lépett pályára, akkor 1-1-es végeredmény született. Úgyhogy én nem gondolom túl, alacsony szorzón ugyan, de a gólváltásra ajánlok fogadást a legmagasabb téttel.

Heerenveen – Feyenoord Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,52 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: