Holland Kupa: Ezen a meccsen csak a Heerenveen bukhat..

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A Holland Kupa is folytatódik kedd este és ma három találkozót is megrendeznek az egyenes kieséses szakaszban!

A NAC Breda – Heerenveen összecsapás elég sok izgalmat ígér, ugyanis bátran kijelenthetjük, hogy a hazaiaknak nincs veszítenivalójuk és egyedül a Heerenveen az, aki itt ma bukhat. Alapvetően egyik fél sem fut kimagasló szezont és látva a vendégek idei eredményeit, akár a meglepetés is összejöhet és a hazaiak kiharcolhatják a továbbjutást. Persze a felek között van egy osztálykülönbség, de tudhatjuk, hogy ezeken a kupameccseken sokszor ez mit sem számít és azért a Heerenveen a Hoek elleni kupameccsen már ezt bizonyította is, amikor 4-2-re tudtak csak nyeri a Derde Divisie-ben szereplő csapat ellen. A NAC sem büszkélkedhet a másodosztályban felmutatott eredményeivel, de azért hazai környezetben 5-2-4-es mérlegük van és mindezek mellett 16-12-es gólkülönbséget alakítottak ki. A hiányzók esetében mindkét oldalon vagy egy-két olyan játékos akik hetek, vagy épp hónapok óta nem bevethetőek, de a jelenlegi információink alapján a NAC-nál szinte teljes kezdő, míg a vendégeknél pár játékos „pihentetése” mellett, a legjobbak juthatnak szerephez.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Holland KupaFH: 21:00

Ezt várjuk a mérkőzéstől: Ismét egy kupameccs, amire mindig nehéz fogadni, de látva a Heerenveen jelenlegi formáját, most valóban foghatóak. Ha a szezonbeli eredményeket nézzük, akkor nem bátorkodnánk arra fogadni, hogy kapnak gólt, de 2023-ban semmi olyat nem mutatott a csapat, ami miatt azt lehetne mondani, hogy igen ma szinte garantált, hogy kihúzzák kapott gól nélkül. A NAC mivel majdhogynem teljes kezdővel állhat ki ma, így mi bízunk benne, hogy a szezonban mutatott formájuk visszaköszön és hazai közönség előtt, szinte mindenféle teher nélkül egy felszabadult focit fognak összehozni. A meglepetés összejöhet, de ehhez kell minimum egy rúgott gól részükről, de ismerve a sárga-feketék védekezését, szerintünk egy gólt az élvonalban szereplő Heerenveen is fog nekik rúgni. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik és bízunk benne, hogy egyik fél sem arra fog törekedni, hogy minél tovább remire mentse a mai meccset. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GG.BET partnerirodánk kínálja!

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!


MÉRKŐZÉSTIPP
odds: 1.76
NAC Breda v HeerenveenIgen (Mindkét csapat szerez gólt)


Ajánlott tétegység

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

%d bloggers like this: