b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hogy döntenek a Napolinál?

Ha kedd, akkor Bajnokok Ligája forduló! A holnapi napon több pikáns mérkőzés is megrendezésre kerül a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek ötödik , sok csapat számára sorsdöntő fordulójában.

Az egyik legérdekesebb párharc a Tottenham dortmundi fellépése lesz , de mi egy , a fogadóirodák és a közvélemény által is előre lefutott párharcról írnánk pár érdekességet!

shakhtar-napoli.jpg
Napoli – Sahtar Donyeck

Ez a mérkőzés nem más mint a Shakhtar Donyeck nápolyi látogatása! Nem ,nem azt mondjuk hogy szembe megyünk a józan ésszel és vendég győzelmet várunk , de akad itt pár érdekesség amik mellett szerintünk nem szabad elsiklani. Az senki számára nem titok hogy Nápolyban ebben a szezonban prioritást élvez a Scudetto (bajnokság) a Bajnokok Ligájával szemben. Nagyon régóta vágyik a klub a trófeára és idén tényleg jó esélyük mutatkozik, hogy ők szakítsák meg a Juventus hegemóniáját. Hosszú még a szezon , de jelenleg vezetik a tabellát , igaz a másik három gigász szorosan a nyomukban. A Bajnokok Ligájában már nem ilyen rózsás a helyzetük. A Manchester City ellen játszottak két nagyon jó meccset , főleg idegenben a második félidőben mutattak parádés teljesítményt , de így is nulla pontot szereztek az angolok elleni oda-vissza párharc során. A helyzetük egyértelmű , győzni kell a Shakhtar , aztán a Feyenoord ellen is.

Névtelen.png
Bajnokságban megvan az első pozíciója a csapatnak. Hétvégén botlott a Juventus, bár az Inter behúzta a kötelező győzelmet, viszont a Napoli mindent megtesz, hogy növelje az előnyét, ami már két pont!

A csavar most jön viszont a történetbe , ugyanis az ukrán alakulat otthon fogja fogadni a tuti tovább jutó Manchester City-t , amit ha előre gondolkodunk az angolok következmények nélkül elengedhetnek (ha másért nem,hogy megszabaduljanak egy bombaerős Napolitól a további küzdelmekre). A hazaiak pedig már egy döntetlennel is a kieséses szakaszban találják magukat! Ebben az esetben a Nápolynak marad a harmadik hely és az azzal járó folytatás az Európa Ligában , de kérdés kell-e az nekik a Scudettóért folytatott csata mellé ,illetve ők is így gondolják-e az utolsó forduló ukrajnai mérkőzését ahogy mi?!

Névtelen.png
Egy döntetlent kell elérnie a Sahtarnak, ami nem lesz könnyű feladat, de minden esélyük megvan, hogy ismét Bajnokok Ligája rájátszás résztvevők legyenek! Lesz meglepetés? Elengedi a Manchester City a találkozót?

Ti hogyan vélekedtek? Véleményeiteket kommentben várjuk!

0
%d bloggers like this: