b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hihetetlen október! Egy újabb nagy szorzós tippünk zárt nyereséggel!

Az októberi hónap kiválóan alakul a prémium “gold” szolgáltatásunkban, hiszen kereken egy hete arról számoltunk be, hogy egy 61-es szorzót sikerült “bezsebelnünk”, ma pedig örömmel oszthatjuk meg a hírt, hogy egy 141-es szorzót sikerült “levadásznunk”!

A nyertes tippet ismételten büntetőlapos fogadásokkal sikerült összehoznunk, de úgy gondoljuk, hogy ezzel már nem is árulunk el újdonságot. Alapvetően az év elég pechesen alakult a szolgáltatás keretein belül, de úgy tűnik, hogy a sors elkezdett visszafelé dolgozni és pikkpakk rendbe is tette a nyereségünket. Visszakanyarodva a tegnapi tippünkhöz, nem fogunk azzal meglepetést okozni, ha azt mondjuk, hogy a Sevilla – Valencia összecsapásban kódolva voltak a büntetőlapok. A kérdés csak az volt, hogy mikor szabadulnak el az indulatok, de szerencsére a Sevilla hajrábeli gólja felpaprikázta a játékosokat és végül César Soto Grado játékvezető 13 büntetőlapot osztott ki a játékosoknak. Az alábbiakat írtunk a mérkőzéssel kapcsolatosan.

César Soto Grado kapta a meccset, aki képes az overes meccsek kialakítására. Két igencsak sportszerűtlen csapat meccse ez, ahol ráadásul két olyan tréner ül a padon, akik akár képesek is lehetnek egymásnak feszülni a meccs végéhez érve. Persze ehhez kell egy szoros meccs, de mivel a Sevilla formája elég pocsék, a Valencia pedig nem igazán tudja több gólos fölénnyel behúzni a meccseit, így szinte garantált itt a kőkemény és szoros párharc.

Ami biztos, hogy óriási szerencsénk volt, hiszen sokáig még büntetőlapot sem osztott ki a játékosoknak César Soto Grado, de ahogy írtuk is a hajrára elszabadultak az indulatok. Az alaptippünk elég könnyedén “zöldült”, hiszen 6.5 lap fölé fogadtunk, ami az utolsó 15 percben ugyan, de végül nyertes színben köszönt vissza, ám az egyedüli “extra tippként” megosztott ajánlásunkért az utolsó pillanatig izgulni kellett. A mérkőzés végén Papu Gomez egy kontra fault miatt büntetőlapot kapott, míg Salas kiállításra került és így a 141-es szorzóval rendelkező ajánlásunk végül nyereséggel zárt. Mondanunk se kell, hogy ez a végkimenetel kellően feldobta a hangulatot az előfizetői közösségben, az pedig már csak hab a tortán, hogy egy héten belül immáron a második “extra tippünk” zárt nyereséggel és a 61-es szorzót követően egy 141-es szorzót is elkönyvelhettünk a havi kimutatásunkban! Az alábbi képeken láthatóak a tegnapi tippjeink! Amennyiben Te is szeretnél hasonló tippekre fogadni, akkor nincs más dolgod, mint prémium “gold” előfizetésre váltani! Dönts Te is a profitábilis sportfogadás mellett és legyél Te is sikeres sportfogadó!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: