b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hihetetlen ez a sikersztori, de mégis igaz és lehetséges!

A 2018-as év eddig szó szoros értelmében a mi évünk. Rengeteg újítás és megannyi siker övezte eddig is a munkánkat, sokat fejlődtünk és még most sincs vége, hiszen az évben több bejelentéssel is készülünk. De ezekről minden követőnk, sőt az egész sportfogadással foglalkozó magyar közösség értesülni fog. De ez a jövő titka és maradjunk a jelennél, illetve a 2018-as évnél..


Jelenünk esetében nincs miről nagyon beszélni, hiszen aki érti a statisztikát és érti a számok “törvényét” egyet láthat, hogy a szolgáltatásunk “szárnyal” és napról-napra, hétről-hétre, sőt összességében egész évben hozza a várt profitot és azt a tényezőt, hogy sikeres lehet bárki a sportfogadásból. Lényegében ehhez senkinek nem kell nagyot alkotni, egyet kértünk mindenkitől “szavazz bizalmat!” ennyin múlik. Ha figyelsz, velünk tartasz és betartod az ajánlásainkat gond nem lehet. Természetesen nehezebb napjaink, sorozataink nekünk is voltak, de van egy tényező ami mindent elmond a munkánkról. Ez két szó és egy szám. Korrektség és bizalom, a szám pedig 73%.

Korrektség: Igen, hiszen a vállalkozásunk/szolgáltatásunk vállalja a veszteséges napokat, vállalja a kockázatot és vállalja azt, hogy megosztja az eredményeit. Ha sikeres, ha nem. Miben mutatkozik ez meg? Statisztika és tipp archívum! Minden megtalálható itt a weboldalunkon, ami rendszeresen frissül és nem tartalmaz semmiféle kozmetikázott és átírt adatot.

Bizalom: Bizalmi kérdés sokakban kétséget hordoz, hiszen kiben bízik az ember? Család, barát, ismerős és így tovább.. De hogy bízzak egy idegenben? Egy olyan szolgáltatásban és egy olyan tényezőben, amiben benne van a szerencse? A válaszunk egyszerű: Első és legfontosabb számunkra a kommunikáció és a közösség építés. Második az eredményesség ez a kettő hordozza önmagában a bizalom kulcsát és mi a szép az egészben, ha megvan ez a bizonyos bizalom? Innentől “márka hű” felhasználó leszel és bízol egy olyan szolgáltatásban, amely profi szinten és megalapozott statisztikai és csapat információk alapján dolgozik.

Kellene ennél több? – Legyen!

73%? Mit is jelenthet? A 73% egy éves találati arányt hordoz önmagában, de akár lebonthatjuk havi szintre is, hiszen vállaljuk és vállaltuk is, hogy 60% körüli találati arányt hordoz önmagában a szolgáltatásunk. Ez a minimum, amit ha végiggondolsz és kicsit osztasz szorzol, akkor rájössz, hogy 60%-nál is profitálsz már, de 73%? Éves mutató, hát mit is mondjunk, igen sikerülhet és sikerül is!

Előfizetőnk küldte nekünk:“Rendszeres előfizető vagyok nálatok. Ez idő alatt a kezdeti 150.000 fts tőkémből 411.700 ftra növeltem hála nektek. Kipróbáltam már sok szolgáltatót de ti és a VGsport a legjobbak vagytok a piacon!”

De induljunk ki a júliusi hónapunkból, ahol egyet láthat mindenki aki használja és igénybe veszi a szolgáltatásunkat! Profit, pénz és siker! Ez a hármas úgymond házhoz jött és nem kellett mást csinálni senkinek, mint megfogadni az általunk ajánlott opciókat.

Szelvényeinkkel mindig bizonyítjuk, hogy mi is fogadunk! Ráadásul nem is kis tétben!
Szelvényeinkkel mindig bizonyítjuk, hogy mi is fogadunk! Ráadásul nem is kis tétben!

E mellé párosul egy fantasztikus kezdeményezés, ami az élő fogadás “szolgáltatásunkat” jelenti, hiszen minden előfizetőnk egy külön Telegram csatornán van elhelyezve, ahol élő tippeket kapnak kézhez és kisebb odafigyeléssel napi szinten akár 1.000 forintos téten 20-30.000 forintnyi pluszt alakíthatunk ki.

Összességében mi nem győzködünk már senkit, az előfizetőink és a közösségünk száma folyamatosan növekszik, ráadásul a magyar “versenypiacon” már ha lehet ilyet mondani a szolgáltatásunk már-már a legjobbnak mondható. De egy biztos, hogy a legjobb öt között ott van. Megbízhatóság, segítőkészség és korrektség ez a hármas az alapja a munkánknak, a profitálás és a garantált találati arány már csak plusz lehet mindenki számára.

Fél éves profitunk kiutalva a számlánkra! Köszönjük Szerencsejáték ZRT. Köszönjük bet&wintipps!

Innentől egyen múlik a történet, hogy velünk tartasz-e  a továbbiakban, vagy csatlakoztál már és tovább folytatod a közös történetünket. 

Ha nem csatlakoztál volna még én nem várakoznék tovább a helyedben!

CSATLAKOZZ MÉG MA TE IS – CSATLAKOZOM!

Ha pedig előfizetőnk vagy, akkor köszönjük a megtisztelő bizalmad és reméljük, hogy sikerül elnyerni azt a bizalmi érzést, hogy velünk tarts a következő hónapokban/években is!

0
%d bloggers like this: