b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hibátlanul zártunk és a mutatóink beszédesek!

Tegnap ismételten minden prémium csomagunk nyereségesen zárt és a statisztikánk, minden csomag esetében pozitív mutatókkal rendelkezik. Közel egy hónapja érkezett a kérés, hogy mutassuk meg az egyik legfelkapottabb tippmegosztó portálon, hogy mit is tudunk. Illetve, ott nem tudjuk befolyásolni sem a statisztikánkat, sem a tippjeinket és így úgymond még biztosabbá és biztonságosabbá vált a szolgáltatásunk.


A kéréseknek eleget tettünk és elmondhatjuk, hogy már lassan két hete a legjobb teljesítménnyel rendelkező tippadó oldal vagyunk. Statisztikánk tökéletes és óriási profitot alakítottunk ki 22 nap után! De beszéljen a következő kép és ezzel zárnánk is a cikkünket!

Névtelen
Az egyik legjobb teljesítménnyel rendelkezünk, ti kértétek és a mutatóink most sem hazudtoltak meg minket! (Forrás:www.betmakerz.com)

Ahogy látható is a betandwintipps csoport 117 megosztott szelvényből 77%-ban nyertes tippeket osztott meg, illetve 22 nap alatt +168.945 Forint hasznot termelt! A csoport a legjobban teljesít a “BRONZ” csomagban és ahogy látható, már reklámoznak is a nevünkkel, amit a felső “reklámcsíkban” látható! “Nyerő tippek? Csatlakozz a betandwintipps csoporthoz!

“Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és légy még sikeresebb sportfogadó!”

0
%d bloggers like this: