b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hibátlan nappal zárjuk a hetet!

A hét utolsó napján még délután van, de mi már örülhetünk, hiszen minden megosztott prémium ötletünk nyert és ezzel ismét egy hibátlan napon vagyunk túl. Kellett ez a szép zárás erre a hétre, hiszen több meglepetés eredménybe, illetve olyan mérkőzésbe sikerült belenyúlni, ahol például az utolsó percekben két büntető is kimaradt és ezzel a gólváltásra esett tippünk vesztesként kellett elkönyvelni. Na de erről szól a sportfogadás, mi menetelünk tovább és a fogadók történetében mindig is lesznek pech szériák. Reméljük, hogy ezzel a közel négy napnyi meglepetés sorozattal kilőttük magunkból ezeket a meglepetéseket és innentől jönnek a nyerő tippek és a szériák!

Ma amúgy két gólváltásra tettük le a voksunkat, a 15 napos csomagunk esetében egy sokak által ismeretlen Svájci bajnoki mérkőzésen szavaztunk bizalmat a csapatoknak, míg a “SINLGE” és a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” csomagjaink esetében a franciák igencsak izgalmasnak ígérkező mérkőzését választottuk, esetünkben a Nice-Rennes párharcról beszélünk, ahol közel fél órányi játék után megszületett az általunk favorizált opció!

d56add21-8a7f-4175-8b57-d1fb469a7147
Hibátlan nap.. Ennél jobbat nem kívánhattunk volna a mai napra..

Mindent egybevéve remek napon vagyunk túl és ismét ökölbe szoríthattuk a kezünket, hiszen hibátlanul zártunk,ami egy sportfogadó életében külön örömöt ad az ünneplésre!

Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek és gratulálunk az előfizetőinknek!

0
%d bloggers like this: