Hibátlan napot zártunk!

Tegnap az elemezgető rovatunk az ötödik részéhez ért és a megosztott tippjeink bejöttek. Szerencsére minden az elképzeléseink szerint alakult és ha már ez így történt, akkor tegyük hozzá, hogy tegnap minden prémium csomagunk és minden megosztott tippünk nyert!

27783002_1574636195905100_648161805_n

Az első szelvényen a “Single” és a “Részletezz és nyerj!” csomagunk tippjei láthatóak, míg a másikon a megosztott “Elemezgető” rovatunk tippjei, illetve ezek a találkozók a “Nagy szorzós” csomagunkat képezték! “Telitalálat!”

A “Single” és a “Részletezz és nyerj!” csomagok esetében két francia gólváltásra tettük le a voksunkat, amelyeken a Metz – Caen találkozón a végsőkig kellett izgulni, de megszületett a gólváltás, majd ezt követte a Lyon elemzésünk, amely szinte teljesen az általunk elképzelt módon történt. A Lyon utóbbi mérkőzéseiből indultunk ki és úgy gondoltuk, hogy ma is megtörténik a gólváltás a mérkőzésen. A két megosztott tippünk pedig, amelyek az elemezgető rovatunkat képzeték, a “Nagy Szorzós” prémium szolgáltatásunk tippjei voltak. Így a tegnap megosztott tippjeink hibátlanul zártak és hatalmas nyereményt húzott be tegnap minden előfizetőnk, hiszen ahol eddig nem jöttek úgy az eredmények a tétemeléseknek köszönhetően már pluszban állunk és a tegnapi nyereséggel már minden prémium szolgáltatásunk profittal áll a hónapban!

Gratulálunk mindenkinek aki követte az “Elemezgető” rovatunkat, illetve minden előfizetőnknek! Reméljük, hogy velünk tartottatok, hiszen aki így tett most is nyert!