b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hibátlan napot zártunk!

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 09: Ronaldinho of Barcelona celebrates his opening goal during the La Liga match between Barcelona and Deportivo La Coruna at the Camp Nou Stadium on December 9, 2007 in Barcelona, Spain. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Tegnap az elemezgető rovatunk az ötödik részéhez ért és a megosztott tippjeink bejöttek. Szerencsére minden az elképzeléseink szerint alakult és ha már ez így történt, akkor tegyük hozzá, hogy tegnap minden prémium csomagunk és minden megosztott tippünk nyert!

27783002_1574636195905100_648161805_n
Az első szelvényen a “Single” és a “Részletezz és nyerj!” csomagunk tippjei láthatóak, míg a másikon a megosztott “Elemezgető” rovatunk tippjei, illetve ezek a találkozók a “Nagy szorzós” csomagunkat képezték! “Telitalálat!”

A “Single” és a “Részletezz és nyerj!” csomagok esetében két francia gólváltásra tettük le a voksunkat, amelyeken a Metz – Caen találkozón a végsőkig kellett izgulni, de megszületett a gólváltás, majd ezt követte a Lyon elemzésünk, amely szinte teljesen az általunk elképzelt módon történt. A Lyon utóbbi mérkőzéseiből indultunk ki és úgy gondoltuk, hogy ma is megtörténik a gólváltás a mérkőzésen. A két megosztott tippünk pedig, amelyek az elemezgető rovatunkat képzeték, a “Nagy Szorzós” prémium szolgáltatásunk tippjei voltak. Így a tegnap megosztott tippjeink hibátlanul zártak és hatalmas nyereményt húzott be tegnap minden előfizetőnk, hiszen ahol eddig nem jöttek úgy az eredmények a tétemeléseknek köszönhetően már pluszban állunk és a tegnapi nyereséggel már minden prémium szolgáltatásunk profittal áll a hónapban!

Gratulálunk mindenkinek aki követte az “Elemezgető” rovatunkat, illetve minden előfizetőnknek! Reméljük, hogy velünk tartottatok, hiszen aki így tett most is nyert!

0
%d bloggers like this: