b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hibátlan nap! Legjobb statisztika! Ez a betandwintipps!

Ma minden prémium csomagunk nyereségesen zárt!


Az előző posztban már boncolgattuk a “15 napos csomagunk” sikerességét, de folytathatnánk a továbbiakban is az önmagasztalást, viszont beszéljenek az eredményeink és a sikereink, amelyet az előfizetőinkkel együtt élvezhetünk nap, mint nap!


48696ecd-e74a-45ae-9785-b3c9b43bd72b
Ma minden tippünk nyereséggel zárt!

Ma a prémium csomagjainkban három mérkőzés került megosztásra. Két találkozón gólváltást vártunk, míg egy mérkőzésen a kétesélyes fogadást kezdeményeztük. Mindent egybevéve a mérkőzések véghajrája nekünk jött ki jól most és minden összecsapáson az utolsó 15 percben alakult ki az általunk kiválasztott és megosztott opciók összessége!


Sokak örömére és kérésére részt veszünk az első Magyarországon működő tippek megosztását kezdeményező weboldalon. Ahol mindenki megmutathatja, hogy mire képes! Az oldal óriási előnye, hogy nem lehet statisztikát törölni ,illetve a mutatók folyamatosan frissülnek (találati arány, hozam stb.) Mi természetesen eleget teszünk sokak kérésének és azt mondtuk, hogy rendben legyen! Itt vagyunk, nincs mit rejtegetnünk és megmutatjuk itt is, hogy igenis képes az oldal itt is, mindenki szeme láttára hozni a várt mutatókat és eredményeket.

BETMAKERZ CSOPORTUNK – CSATLAKOZZ TE IS!

aaaa.jpg
Négy nap után, az oldalunk a legjobb “Találati aránnyal” és a legjobb “Hozammal” rendelkezik! A kép önmagért beszél!

Mindent egybevéve minden remekül alakul számunkra ezen a héten és eddig sorra kiválóan bejönnek a számításaink, illetve remek az összhang a csapatban. Rengeteg előfizetői köszönés és gratuláció érkezik felénk! Egyrészről köszönjük a bizalmat nektek, másrészről pedig gratulálunk és reméljük, hogy a továbbiakban is mindenki az előfizetőnk marad, illetve még többen leszünk a jövőben!


CSATLAKOZOM A PRÉMIUM CSOPORTOKHOZ – TOVÁBB

0
%d bloggers like this: