Hibátlan nap és kiváló zárás!

Sikerült ismét egy kiváló elemzés mellett egy nyertes tippet megosztanunk és ezzel sikeresen zártuk a huszonegy napos ingyenes tippadásunkat! A játékunk alatt rengeteg nyertes tippet osztottunk meg veletek és aki velünk tartott garantált, hogy nyereségesen zárt! Ami elmondható, hogy ma ismét több ezer látogató érkezett a weboldalunkra és a posztunkat 2.428 alkalommal tekintették meg. Mindent egybevéve büszkék lehetünk a munkánkra és a szolgáltatásunkra, hiszen sikerült bebizonyítanunk, hogy velünk mindenki sikeres lehet!

Megmutattuk a munkánkat és talán ilyen hosszú ideig és ilyen folyamatos ingyenes tippadásunk a tippadásunk történetében sose volt. Tippjeink 71,42%-s találati aránnyal zárultak, illetve az egységek tekintetében 42,15%-s profitot sikerült termelnünk, ami ismételten remek mutatónak számít!

1111111111

Ma minden prémium csomagunk nyereségesen zárt! Gratulálunk mindenkinek!

Öröm az ürömben, hogy ma minden prémium szolgáltatásunk nyereségesen zárt! Tehát a “SINGLE”, “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” és az “ALL IN” csomagjaik is mind profitot termeltek! Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott és gratulálunk minden előfizetőnknek is! Köszönjük a megtisztelő bizalmat és figyelmet mindenki számára! Az oldalunk ezzel egy rövid időre megszünteti az ingyenes tippadásokat, viszont minden nap megosztjuk majd az összefoglalóinkat, hogyan is zártak a csomagjaink!

Akinek felkeltettük a figyelmét, csatlakozzon a prémium szolgáltatásaink valamelyikéhez! Az esély mindenki előtt adott! Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és légy te is sikeres! Csatlakozz még ma!