Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Hibátlan mutatókkal debütált a Major League Package!

Szerda délelőtt bejelentettük, hogy az évek óta tervezett amerikai major ligákra épülő szolgáltatásunkat, az NBA 77. szezonjának indulásával bevezetjük a szolgáltatatásaink közé. 

Amennyiben nem olvastad volna a bejelentésről megosztott cikket, akkor kattints ide! Ami biztos, hogy elég nagy érdeklődés övezte már az első nap folyamán is a szolgáltatást, sokan szimpla kérdéseket tettek fel nekünk. Pl. hány tipp várható egy nap, mikor kerülnek ezek a tippek megosztásra, vagy épp lehet-e ezeket az opciókat tippmixen is fogadni. 

A várható tippmennyiségre elég nehéz választ adni, de hétköznap az NBA/NHL/MLB mérkőzésekre köthetünk fogadást, így általánosságban elmondható, hogy napi 1-2 elemzésre, vagy szelvényre lehet számítani. Vasárnap viszont jóval több tipp kerülhet megosztásra, hiszen ilyenkor kerülnek megrendezésre az NFL fordulói is. Tehát ha havi tippmennyiségre kellene mondani számokat, akkor minimum 60 pre tippel kell számolni. A szolgáltatás nagy előnye, hogy nincsenek élő fogadások, tehát neked csak pár percet kell rászánni a fogadásokra. A tippek megosztásának idejére viszont konkrét választ tudunk adni, ugyanis többnyire ezeket a mérkőzéseket a hajnali órákban rendezik meg. Így döntő többségben a tippeket a délutáni, vagy esti órákban osztjuk meg veled. Ha idősávot kellene meghatározni, akkor 16:00 – 22:00 között érkezhetnek a tippjeink. A tippmixen való fogadásra pedig a válaszunk az, hogy többnyire igen. Mivel olyan tippeket osztunk meg, mint például a kimenetelek, hendikep, vagy épp játék összesített opciók, így ezeket szinte garantáltan megtalálhatod tippmixen is. Viszont lesznek olyan játékos speciális opciók, amit csak az online fogadóirodákban (pl. bet365, vagy unibet) találhatsz meg. Így mindenképp érdemes legalább egy online fogadóirodánál aktív regisztrációval rendelkezned.

Most pedig térjünk rá a szolgáltatás első napjára, hiszen ennél tökéletesebb debütálást nem is lehetett volna összehozni. Csütörtök hajnalra négy mérkőzést elemeztünk ki az előfizetőink számára és mind a négy ajánlásunk nyereséggel zárt!

Kíváncsi vagy, hogy milyen mérkőzésekre, illetve opciókra fogadtunk?! Az alábbi képeken megtekintheted!

Ahogy látható is egy MLB, két NBA és egy NHL mérkőzést favorizáltunk a Major League Package első napján és ennél szebben valóban nem is debütálhatott volna a szolgáltatás!

Amennyiben szeretsz Te is az amerikai sportokra fogadni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a szolgáltatásunkat, amit havi szinten igénylehetsz, 9.999 Forintért cserébe!

Dönts Te is a profitábilis sportfogadás mellett és legyél sikeres sportfogadó!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: