b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

HHL : Kolding – Silkeborg – 10/09 20:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:00

Mindkét csapat túl van egy hétközi fordulón, ahol mindketten alulmaradtak az ellenfelükkel szemben. A Silkeborg már csak a bajnokságra koncentrálhat, mivel kiestek az Európa Liga selejtezőjéből, így a mai meccsen már mindenképp győzelmet várunk tőlük. Az előző szezonhoz képest keretük több ponton is erősödött, de érdemes megemlíteni, hogy a látott játék alapján, még a játékosok nem teljesen szoktak össze. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a mai mérkőzés megfelelő lesz számukra arra, hogy játékukat gyakorolják és erősíték. Előző szezonban egy vereséget és döntetlent értek el a Kolding ellen, amiért most revanst vehetnek. A szezon eddigi mérkőzései és statisztikái alapján merünk a Silkeborg legalább négy gólos sikerére fogadni.

📊 Ajánlott predikció: 
Silkeborg -3.5 (Hendikep)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: