b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hétvégén kiengedtük a gőzt..

Ahogy látható egy kicsit visszább vettünk a tempónkból és nem érkezett annyi ingyenes tippadás, ahogyan azt megszokhattátok. Hétvégén voltak bőven teendőink magánéletben, így ez egy kicsit rányomta a bélyegét a munkánkra is. De kivel ne fordulna ilyen elő…

Összességében a hónapunk továbbra is remekül zajlik, minden prémium szolgáltatásunk nyereségesen áll, sőt tegnap a “Nagy szorzós” csomagunkban egy gyönyörű szelvény “akadt” be.

28191030_1585287918173261_1278295731_n.jpg
“Nagy szorzós” csomagunk szelvénye! Tegnap ez “beakadt!” 

A héten három alkalommal érkezik az “ÖTLETELŐ” rovatunk, amelyben a Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzésekből választunk ki egy-két találkozót és azokra részletes elemzést, illetve véleményezést készítünk. Illetve a megszokott módon minimum 3 maximum 5 tippet is megosztunk olvasóinkkal és követőinkkel! Az “Elemezgető” rovatunk hétvégén jelentkezik legközelebb. Szombaton értünk el a 9. részhez, ahol sajnos a Shrewsbury csapata hazai pályán képtelen volt egy gólt szerezni, míg a Bruge tippünk helyt állt és a megtippelt 2,5 gól feletti opciónk nyereségesen zárt. Így úgymond kozmetikáztuk a napot, de sajnos ez a hétvége nem nekünk állt.

Tehát kedd, szerda és csütörtök! Érkezik az “Ötletelő” rovatunk, amely eddig 100%-s 9 megosztott tippből 8 nyertes tippel rendelkezik! Folytatjuk a “menetelésünket”, hétvégén kiengedtük a gőzt és a hátralévő napokat a februárból megtoljuk és szeretnénk legalább 90%-s találati aránnyal zárni a következő napokban!

Holnap érkezünk!!!!

0
%d bloggers like this: