b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hétvégén kiengedjük a gőzt, de van egy jó hírünk

Van egy jó hírünk!

A csapatunk hosszú hétvégét vesz ki és három napig a Telegram csatornánkon keresztül (ingyenesen) publikáljuk a tippjeinket! A “nyaralásunk” mellett természetesen minden folyik tovább a maga módján a munkánkat tekintve, viszont a weboldalunkon nem teszünk közzé egyetlen egy cikket sem, illetve nem frissítjük a statisztikai, illetve archívum adatait. Az üzenetekre is leghamarabb hétfőn (07.30.) fogunk válaszolni, de ugyanúgy a munkán tehát zajlik tovább annyi változással, hogy a Telegram csatornán tesszük közzé a tippjeinket, amit mindenki láthat és követhet nap, mint nap!

(Előre is elnézést kérünk, de rá fér a csapatunkra egy kis “nyári” pihenés, bár tegyük hozzá, hogy közösen utazunk és ez egy inkább csapattréning lesz, amelyben még inkább összeszokik a csapatunk.)


Elmondhatjuk, hogy remek időszak van a hátunk mögött és lassan elérve az év 8. hónapjához elmondhatjuk, hogy ez az időszak kivételes és egyben az egyik legmeghatározóbb az oldalunk működése során! Rengeteg új sportfogadó csatlakozott hozzánk, illetve sokak a régiek és az újak közül is a közösségünk meghatározó részei maradtak!

(Előfizetőink emailben is megkapják természetesen a tippjeinket!)

Tehát összességében érdemes követni a Telegram csatornánkat és reméljük, hogy a nyári pihenésünk mellett egy kis pluszt is sikerül összeszednünk, amelyből fedezhetjük a nyaralásunk költségeinek egy részét!

Telegram csatorna címe:
http://www.t.me/betandwintipps

Tarts te is velünk, csatlakozz a csatornához és fogadd meg az ajánlásainkat te is!

0
%d bloggers like this: