Hét napos széria részletek..

2017-10-30 0 By betandwintipps

Több kérdés érkezett felénk az elmúlt két napban, ezért szeretnénk minden kérdésre úgy válaszolni, hogy azok egyértelművé tegyenek minden kételyt és kétséget!

Az első és legfontosabb dolog, hogy a jelenlegi szériánk hét napig tart!
Tehát ez egy hét napból álló tippelési sorozat lesz, amely már a második napján túl van. Összességében nincs ok az aggodalomra, hiszen a kezdeti gyenge rajtot követően, a második napunk már nyereségesen zárt és szeretnénk folytatni a formát! Többek kérdésére a válasz, hogy a tippeket nem egymást követő napokon osztjuk meg, hanem előre meghirdetett időpontokban tesszük meg azt! 

Előre tekintve a hétre már biztosan tudjuk a pontos napokat, hogy mikor lesznek várhatóak a tippjeink! Mely napok lesznek ezek?! 

3. nap – Kedd
4. nap – Szerda
5. nap – Csütörtök
6. nap – Szombat
7. nap (zárónap) – Vasárnap

Így tehát a hét napunk közel egy hét leforgása alatt révbe ér és bízunk benne, hogy hasonlóan gyönyörű szép profittal, mint az előző két szériánk tette!

A tippjeinket a továbbiakban mi döntjük el, hogy melyik nap mit teszünk. Láthattátok tegnap a “Részletezz és nyerj!” tippjeink hozták a várt profitot, viszont szeretnénk elnyerni a bizalmatokat és szeretnénk ismételten több száz követőnknek vastagabbá tenni a pénztárcáját! Nektek nincs más dolgotok, mint napi szinten követni a tippjeinket és velünk tartani! Aki így tesz, minden bizonnyal nyereségesen zár a hét napos szériánk zárásakor!

Bárkinek bármi kérdése lenne, nyugodtan felteheti itt az oldalon, de a facebook oldalunkon is várjuk az üzeneteket, amelyekre segítőkészen válaszolunk! 

Szép napot!