b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hét napos széria részletek..

Több kérdés érkezett felénk az elmúlt két napban, ezért szeretnénk minden kérdésre úgy válaszolni, hogy azok egyértelművé tegyenek minden kételyt és kétséget!

Az első és legfontosabb dolog, hogy a jelenlegi szériánk hét napig tart!
Tehát ez egy hét napból álló tippelési sorozat lesz, amely már a második napján túl van. Összességében nincs ok az aggodalomra, hiszen a kezdeti gyenge rajtot követően, a második napunk már nyereségesen zárt és szeretnénk folytatni a formát! Többek kérdésére a válasz, hogy a tippeket nem egymást követő napokon osztjuk meg, hanem előre meghirdetett időpontokban tesszük meg azt! 

Előre tekintve a hétre már biztosan tudjuk a pontos napokat, hogy mikor lesznek várhatóak a tippjeink! Mely napok lesznek ezek?! 

3. nap – Kedd
4. nap – Szerda
5. nap – Csütörtök
6. nap – Szombat
7. nap (zárónap) – Vasárnap

Így tehát a hét napunk közel egy hét leforgása alatt révbe ér és bízunk benne, hogy hasonlóan gyönyörű szép profittal, mint az előző két szériánk tette!

A tippjeinket a továbbiakban mi döntjük el, hogy melyik nap mit teszünk. Láthattátok tegnap a “Részletezz és nyerj!” tippjeink hozták a várt profitot, viszont szeretnénk elnyerni a bizalmatokat és szeretnénk ismételten több száz követőnknek vastagabbá tenni a pénztárcáját! Nektek nincs más dolgotok, mint napi szinten követni a tippjeinket és velünk tartani! Aki így tesz, minden bizonnyal nyereségesen zár a hét napos szériánk zárásakor!

Bárkinek bármi kérdése lenne, nyugodtan felteheti itt az oldalon, de a facebook oldalunkon is várjuk az üzeneteket, amelyekre segítőkészen válaszolunk! 

Szép napot!

0
%d bloggers like this: