b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hatalmasat kaszáltunk a hétvégén!

A hétvége folyamán +25.915 egységnyi profitot alakítottak ki a szolgáltatásaink!

Rég nem látott profitot sikerült kialakítani a hétvége folyamán és az előző két napban a szolgáltatásaink, +25.915 egységnyi profitot értek el!

Kezdjük rögtön a nagy tétes szolgáltatással. Szombaton a Tondela – Sporting mérkőzésre ajánlottunk fogadást és lényegében a bajnoki címért versengő Sporting sikerében bíztunk, mindezt úgy, hogy legalább két gólt vártunk tőlük, de maximum öt gólt tartottunk reálisnak a mérkőzésen. A favorizált fogadáskészítő ajánlásban 1.61-es szorzót kaptunk, amit egy közepesen erős téttel ajánlottunk. A hét utolsó napján pedig egy szelvényt osztottunk meg. A szelvényen a Sassuolo – Atalanta párharcot elemeztük ki, ahol az elmúlt heteknek megfelelően a gólokra fogadtunk. Közel harminc helyzettel zártak a csapatok és a mérkőzés végén kialakult az általunk várt eredmény. Ami itt kiemelendő, hogy élőben is fogadtunk a mérkőzésre, mégpedig arra, hogy a 85. perc után fog érkezni a harmadik találat. (Legnagyobb örömünkre Muriel révén érkezett is a találat kicsivel a 90. perc után. A szelvényünkön a másik mérkőzés a Levante – Barcelona mérkőzésre vonatkozott, amiről beharangozót is készítettünk. A tippünk egy vendég találatra vonatkozott és kevesebb, mint egy óra után meg is érkezett a katalánok gólja! Ezzel a hétvége folyamán sikerült egy 100%-os mutatót kialakítanunk!

A folytatásban pedig a prémium, prémium “gold” és prémium “ticket” szolgáltatásaink eredményeiről érdemes beszélni.

A prémium szolgáltatásunk esetében tizenegy pre-, illetve hét élő fogadásunk volt. Szombaton sajnos a VAR több ízben is beleszólt a fogadásainkba, de lényegében így is sikerült +10.795 egységnyi profitot realizálnunk! A prémium “gold” szolgáltatásunkban további tizenegy “gold” ajánlás szerepelt, amelyekből kilenc pre, illetve kettő élő fogadás volt. Az említett tizenegy fogadásunk további +5.42 egységet hozott a “gold” előfizetők számára, tehát a szolgáltatás, az előző két napban +16.215 egységnyi nyereséget ért el! A “ticket” szolgáltatásunkban pedig három szelvény került megosztásra, amelyekből kettő nyert, így +2.53 egységnyi nyereség alakult ki.

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: