Hatalmasat kaszáltunk a hétvégén!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Rég nem látott profitot sikerült kialakítani a hétvége folyamán és az előző két napban a szolgáltatásaink, +25.915 egységnyi profitot értek el!

Kezdjük rögtön a nagy tétes szolgáltatással. Szombaton a Tondela – Sporting mérkőzésre ajánlottunk fogadást és lényegében a bajnoki címért versengő Sporting sikerében bíztunk, mindezt úgy, hogy legalább két gólt vártunk tőlük, de maximum öt gólt tartottunk reálisnak a mérkőzésen. A favorizált fogadáskészítő ajánlásban 1.61-es szorzót kaptunk, amit egy közepesen erős téttel ajánlottunk. A hét utolsó napján pedig egy szelvényt osztottunk meg. A szelvényen a Sassuolo – Atalanta párharcot elemeztük ki, ahol az elmúlt heteknek megfelelően a gólokra fogadtunk. Közel harminc helyzettel zártak a csapatok és a mérkőzés végén kialakult az általunk várt eredmény. Ami itt kiemelendő, hogy élőben is fogadtunk a mérkőzésre, mégpedig arra, hogy a 85. perc után fog érkezni a harmadik találat. (Legnagyobb örömünkre Muriel révén érkezett is a találat kicsivel a 90. perc után. A szelvényünkön a másik mérkőzés a Levante – Barcelona mérkőzésre vonatkozott, amiről beharangozót is készítettünk. A tippünk egy vendég találatra vonatkozott és kevesebb, mint egy óra után meg is érkezett a katalánok gólja! Ezzel a hétvége folyamán sikerült egy 100%-os mutatót kialakítanunk!

A folytatásban pedig a prémium, prémium „gold” és prémium „ticket” szolgáltatásaink eredményeiről érdemes beszélni.

A prémium szolgáltatásunk esetében tizenegy pre-, illetve hét élő fogadásunk volt. Szombaton sajnos a VAR több ízben is beleszólt a fogadásainkba, de lényegében így is sikerült +10.795 egységnyi profitot realizálnunk! A prémium „gold” szolgáltatásunkban további tizenegy „gold” ajánlás szerepelt, amelyekből kilenc pre, illetve kettő élő fogadás volt. Az említett tizenegy fogadásunk további +5.42 egységet hozott a „gold” előfizetők számára, tehát a szolgáltatás, az előző két napban +16.215 egységnyi nyereséget ért el! A „ticket” szolgáltatásunkban pedig három szelvény került megosztásra, amelyekből kettő nyert, így +2.53 egységnyi nyereség alakult ki.

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

%d bloggers like this: