b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hatalmas születésnapi akció a b&wtips-nél!

Használd te is a BDAY kuponkódot és vásárolj -50%-os kedvezménnyel!

A b&wtips sport- és adatelemző szolgáltatásunk számára a júniusi hónap az év egyik legizgalmasabb és legpörgősebb időszaka, ugyanis ebben a hónapban ünnepeljük a szolgáltatásunk születésnapját és ebből kifolyólag folyamatosak az akciók és a jobbnál jobb ajánlatok..

Nincs ez másképp idén sem, ugyanis június 10-én elindul a b&wtips születésnapi akciója, amely során -50% kedvezménnyel vásárolhatsz és az akció minden egyes szolgáltatásunkra érvényes!

Miért érdemes most lecsapnod erre az ajánlatra?
A Black Friday-t leszámítva a születésnapi akció az, ami az évben a legkedvezményesebb ajánlatokat biztosítja számodra!

Használd te is a BDAY kuponkódot és -50% kedvezménnyel igényelheted a szolgáltatásainkat! A kupont a kosár, vagy pénztár oldalon tudod beváltani.

A kuponkódot az akció napján aktiváljuk, ezért kérünk, hogy az akció kezdete előtt ne próbálkozz a kód megadásával. A születésnapi akció 2022.06.10. és 2022.06.13. között érvényes!

Szolgáltatásunkról

Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! Mivel szeretünk az előfizetői igényeknek megfelelni, így összességében négy különböző előfizetés közül választhatsz kedved szerint. A szolgáltatásainkban rendszerint többféle sport is szerepet kap. Így az elemzéseink labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai futball, kézilabda, darts, futsal, e-sport és további sportokból is készülhetnek. A legtöbb elemzés természetesen a labdarúgás kínálatból érkezik, hiszen a várható gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően, még pontosabb képet kapunk az aktuális kínálat mérkőzéseinek kimeneteleivel kapcsolatosan. Hadd mutassuk be neked a szolgáltatásainkat! Részletes tájékoztatóért kattints a lenti gombra!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: