b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Három ötlet, három esély..

Ismét visszatértünk egy kicsit a nyilvános “ajánlásokhoz” és ma véglegesen három mérkőzésnél maradtunk, amelyek egytől-egyig így szerepelnek a prémium szolgáltatásunk keretein belül. Ma minden mérkőzést “B” kategóriába sorolva osztottunk meg. Reméljük, hogy tetszenek a tippjeink és az elemzéseink is. Jó olvasást és sok sikert kívánunk!


Az első találkozón egy osztrák mérkőzéssel kezdenénk, ahol az egyértelmű bajnokaspiráns idegenbeli győzelmét favorizálnánk.  A csapat nem más, mint a Salzburg, akik az Altach ellen ellen lépnek pályára. A vendég csapat eddig minden mérkőzését megnyerte 4-0-0 a csapat mérlege és 9:1 a gólkülönbsége. Igazán nagy ellenfele ebben a szezonban sem lesz a csapatnak, hiszen sokak eligazoltak az osztrák ligából, de a Salzburg feltételei adottak rengeteg játékosnak és ezért többen érkeztek, mint ahányan eligazoltak. Továbbra is a gólfelelős a csapatban Dabbur, aki a mai mérkőzésen is szinte biztos, hogy a kezdőcsapatban kap szerepet. A vendégcsapat számára a szezon amúgy remekül megy, a BL-ben is végig veretlen tudott maradni az együttes, igaz jövőhéten egy újabb megmérettetés elé néznek, viszont ilyen védelemnek, mint a Salzburgé borzasztó nehéz gólt szerezni, az Altach védelme gyengének mondható, de a támadói sincsenek a legjobb formában, egyedül egy személy rúgja a gólokat a csapatba, aki nem más, mint Aigner. Ő is várhatóan a pályán lesz, de mi úgy véljük, hogy ez a Salzburg még tartalékosan is képes lehet egy kevés gólos mérkőzésen, félgőzzel nyerni. Erre minden esély adott és reméljük, hogy meg is születik a pályán a vendégek győzelme.

Altach – Salzburg (17:00)  Tippmix kód: 26458 V
Tipp:Salzburg (1X2) odds:1,55 “B” kategória

A második találkozón egy gólváltást érzünk biztosabb opciónak, méghozzá egy angol találkozón. A mérkőzésen a Norwich – Leeds kettős találkozik egymással és lényegében elmondható, hogy itt nem is sokáig kell elemeznünk. A vendégek bomba formában, míg a hazaiak a gyenge védelmüknek köszönhetően a középmezőny kapaszkodói közé tartoznak. A hazai csapat jelenleg 1-1-2-s mérleggel, míg a vendégek 3-1-0-s mérleggel rendelkeznek. Lényegében a vendégek sikerére is tippelhetnénk, de van egy “megálljt mutató” statisztikai adat, ami nem más, mint a Norwich hazai statisztikája. A West Brom ellen is épphogy “elvérzett” a csapat, de a Preston, Stevenage kettős ellen már magabiztos két gólos sikert értek el, míg a Leeds idegenben igencsak halovány, hiszen szinte minden egyes mérkőzésén gólt kap. Remek példa volt erre a Derby, de épp a Swansea elleni mérkőzésük is, illetve a felkészülés ideje alatt is sorozatban kapták a gólokat. Ezért mi úgy véljük, hogy amúgy a két remek támadósorral rendelkező csapat kialakíthat egy gólokban gazdag mérkőzést. A Norwich is minden mérkőzésén, illetve a Leeds is minden mérkőzésén gólt szerzett, de látható, hogy mindkét esetben mindössze egy-egy találkozón nem kaptak gólt a felek. A másik érdekes statisztikai adat az egymás elleni mérkőzések listája, hiszen amikor a Norwich volt a házigazda a legutóbbi 4 összecsapáson mindig megszületett a gólváltás. Ezért mi úgy véljük, hogy ma is megtörténhet ez a pályán és mi behúzzuk a gólváltást, mint opciót. Reméljük, hogy egy izgalmas és gólokban gazdag mérkőzés szemtanúi lehetünk.

Norwich – Leeds (16:00) Tippmix kód: 33810 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B”  kategória

Az első mérkőzésen 3-2-s Chicago Cubs győzelem született és elmondható, hogy a Chicago utóbbi időben remek formába került és sorozatosan nyeri a mérkőzéseit. Ez alól a tegnapi sem volt kivétel és ha nehezen is a végén megfordítva 3-2-re diadalmaskodott a csapat. Most érkezik a második mérkőzés, ahol véleményünk szerint továbbra sem lesz változás és a Chicago nyerni tud. Ami érdekes adat számunkra, hogy a CIncinnati Reds idegenben 2 győzelemmel és 8 vereséggel áll a legutóbbi 10 mérkőzést tekintve, illetve a Chicago Cubs ellen legutóbbi négy mérkőzésen egyetlen egyszer sem tudott nyerni ebben a felállásban. Ezért mi úgy véljük, hogy ma mindent megtesznek a hazaiak, akik egyébként a tabella 1. pozícióját foglalják el és nem mellesleg a mai ellenfelük mindössze a 13. ezen a listán. Úgyhogy az esélyek adottak, mi pedig nem tartunk ettől az opciótól és “B” kategóriába sorolva 1 egységgel ajánljuk a hazai Chicago Cubs győzelmét!

Chicago Cubs – Cincinnati (20:20)  Tippmix kód: 01921 H
Tipp:Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “B” kategória

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: