Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Három év tapasztalatát osztotta meg velünk előfizetőnk! – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk Gy. Tamás, aki több, mint 3 éve csatlakozott a szolgáltatásunkhoz és leírta, hogy mit is tapasztalt meg az előfizetése során.

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Gy. Tamás: Huh, már nem is emlékszem igazán. Előtte már túl voltam kb 5-6 „átverős” oldalon. Szerintem facebookon jött szembe egy promó, és utolsó esélyként még gondoltam befizetek… Aztán itt ragadtam, szinte napra pontosan 3 éve (2019.05.20).

Köszönjük a töretlen bizalmat! Ahogy látom szinte minden előfizetést kipróbáltál már. Ezidő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással/szolgáltatásokkal kapcsolatosan?

Gy. Tamás: Igen, a tízperces stratégián kívül jelenleg is minden szolgáltatást igénybe veszek. Minden szolgáltatás képes kiemelkedő profitot hozni, és ami külön tetszik, hogy nincs elhallgatva a negatív időszak sem. Az ajánlások korrektül le vannak vezetve, mindig szívesen olvasom az elemzéseidet. A beharangozó meg mostanában a kedvencem lett, így aki még nem előfizető, simán megkeresheti ezzel az előfizetés díját. Az, hogy kedvező áron van éves lehetőség meg csak hab a tortán. 2020, 2021 és természetesen 2022-re is már így fizettem elő.

Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

Gy. Tamás: Teljes mértékben. Nincsenek irreális elvárásaim, és nem is fogadok nagy összegekkel. Korábban a nagyobb profit reményében a bwtips mellett előfizettem más szolgáltatásokra is, amik sajnos veszteséget hoztak. Az idei évben szemléletet váltottam, sokkal tudatosabban fogadok. Nincsenek kilengések, nem kombinálgatok össze-vissza, tartom a bankrollt. Kitűztem magam elé egy komoly célt (amiről nem szeretnék még most beszélni, 5 éves tervem van), amit szeretnék a Te segítségeddel elérni. Jó úton haladok, nem estem pánikba az előző kritikus időszakban sem. Nyilvánvaló, hogy ez benne van ebben az „üzletben”. Na de „nap végén számolják a libákat”!

Nagyon tetszik, hogy ilyen őszinte vagy. Mindenképp tanulságos amit leírtál és bízom benne, hogy sikerül elérni a kitűzött öt éves céljaid! Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Gy. Tamás: Inkább arról írnék, én milyen hibákat követtem el kezdetben, hátha tanulnak belőle:
-Legfontosabb: ne akarj másra fogadni, mint az ajánlás! Csak 1-2 ponttal más line NBA-ben; 1 szöglettel több/kevesebb; GG helyett GG+o2,5 hisz nehogy már 1-1 legyen; és még számtalan ilyen volt: Jani ajánlása nyert, én buktam..
-Talán ugyanilyen fontos: BANKROLL! Tartsd a tétet, akkor is ha azt gondolod, ez most tuti, megduplázom/triplázom. Éppen az a fogadás lesz vesztes.
-Ha épp a csatlakozás után jön vesztes széria, ne ess pánikba, ne akard rögtön visszanyerni kombinálgatással, magasabb téttel!
-Nyerő szériánál szintén ne emelj tétet, mert már magasabb a bank! Nem tudni, mikor fordul a kocka. És előbb vagy utóbb fordul, ezt tudni kell..
-Ha új vagy és valami nem érthető kérdezz: Jani vagy a közösség tuti segít.

Ja, és olvasd el az elemzést is, szánj rá időt. Ez főleg azoknál az ajánlásoknál fontos nekem, amik nem nyernek. Jó tudni, hogy nem egy hasamra ütök tippre helyeztük el a tétet. Sajnos vannak olyan tényezők, amelyek miatt vesztes tippek is lesznek: piros lap, centis lesek VARozása, logopédus bíró..

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Gy. Tamás: Nem tudok ilyet. Azt gondolom, így is extra amit nyújtasz az előfizetők felé ezen a piacon – minimum 10-15 szolgáltatás kipróbálása után ezt nyugodtan le merem írni.

További sok sikereket és nyerjünk sokat.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: