Harmadik nap zsinórban 100%! Ma bármit csináltunk mindenütt nyertünk!

2018-02-09 0 By betandwintipps

Nehéz ilyenkor bármit is mondani.. Örülünk és boldogok vagyunk, hiszen minden prémium szolgáltatásunk már harmadik napja sorozatban pozitív eredményekkel zár, illetve minden tippünk és minden elképzelésünk sorra bejön.

27951211_1576172675751452_636249555_o.jpg

Mai prémium tippadásunkban az alábbi tippek szerepeltek! Ma is hibátlan napot zártunk!

Ma az “SINGLE”/”Részletezz és nyerj!” csomagokban a Juventus győzelmét vártuk és 1,80-s oddsért úgymond bátran is, de behúztuk a vendég sikert. Míg a “Nagy Szorzós” szelvényen, az “Elemezgetőből” is ismert Ajaccio – Lorient gólváltást, illetve az O. Marseille csapatának a góljaira fogadtunk. Mondanunk sem kell, hogy mindkét találkozón már első félidőben megszülettek a várt opcióink.

Visszatérve az “Elemezgető” sorozatunkra. Ma a hatodik részhez értünk és a tippünk már a 14. percben nyertesnek volt mondható, hiszen már akkora megszületett a gólváltás! Rengetegen tartottak velünk ma is, pontos statisztikai adat alapján közel 900 fő nézte meg a posztunkat, ami ismételten remek mutatónak számít!

Névtelen.png

Mai elemzésünk, igencsak beszédes.. 

Fontos újításunk, hogy elérhetőek vagyunk a mai naptól a “Telegram”  (t.me/betandwintipps) nevezetű oldalon is, amin üzenetek formájában kommunikálunk, minden feliratkozó személlyel. Az oldalt lényegében a tippjeink, híreink megosztására, illetve fontos kiemelni “ÉLŐZÉSRE” is fogjuk használni! Ma már élőztünk és 7 megosztott tippből 5 tippünk nyert, ami ismét arra enged következtetni, hogy itt is profitáltunk! Lényegében, fantasztikus sorozat és remek napok állnak mögöttünk. Utóbbi napokban sorra jönnek a megérzéseink és ez remekül meglátszik az eredményeinken is! Sorozatban három 100%-s nap igencsak ritka mutatónak számít!

Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott és köszönjük a bizalmat mindenkinek!