b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Harmadik nap zsinórban 100%! Ma bármit csináltunk mindenütt nyertünk!

Nehéz ilyenkor bármit is mondani.. Örülünk és boldogok vagyunk, hiszen minden prémium szolgáltatásunk már harmadik napja sorozatban pozitív eredményekkel zár, illetve minden tippünk és minden elképzelésünk sorra bejön.

27951211_1576172675751452_636249555_o.jpg
Mai prémium tippadásunkban az alábbi tippek szerepeltek! Ma is hibátlan napot zártunk!

Ma az “SINGLE”/”Részletezz és nyerj!” csomagokban a Juventus győzelmét vártuk és 1,80-s oddsért úgymond bátran is, de behúztuk a vendég sikert. Míg a “Nagy Szorzós” szelvényen, az “Elemezgetőből” is ismert Ajaccio – Lorient gólváltást, illetve az O. Marseille csapatának a góljaira fogadtunk. Mondanunk sem kell, hogy mindkét találkozón már első félidőben megszülettek a várt opcióink.

Visszatérve az “Elemezgető” sorozatunkra. Ma a hatodik részhez értünk és a tippünk már a 14. percben nyertesnek volt mondható, hiszen már akkora megszületett a gólváltás! Rengetegen tartottak velünk ma is, pontos statisztikai adat alapján közel 900 fő nézte meg a posztunkat, ami ismételten remek mutatónak számít!

Névtelen.png
Mai elemzésünk, igencsak beszédes.. 

Fontos újításunk, hogy elérhetőek vagyunk a mai naptól a “Telegram”  (t.me/betandwintipps) nevezetű oldalon is, amin üzenetek formájában kommunikálunk, minden feliratkozó személlyel. Az oldalt lényegében a tippjeink, híreink megosztására, illetve fontos kiemelni “ÉLŐZÉSRE” is fogjuk használni! Ma már élőztünk és 7 megosztott tippből 5 tippünk nyert, ami ismét arra enged következtetni, hogy itt is profitáltunk! Lényegében, fantasztikus sorozat és remek napok állnak mögöttünk. Utóbbi napokban sorra jönnek a megérzéseink és ez remekül meglátszik az eredményeinken is! Sorozatban három 100%-s nap igencsak ritka mutatónak számít!

Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott és köszönjük a bizalmat mindenkinek! 

0
%d bloggers like this: