b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hamarosan készen állunk!

Ahogy látható, hamarosan üzemkész a honlapunk. Egy letisztult és egyszerű sablont hoztunk létre és a mai naptól ilyen formátumban találjátok meg a tippjeinket! Egyszerű lesz a tippek átláthatósága, hiszen minden új bejegyzésünket, a legfrissebb posztok között fogtok megtalálni, tehát nem kell külön menükbe belelépni a tippekért, hanem azokat egyből az oldalra lépéskor megtalálhatjátok!

Másik fontos információ, hogy az oldal egy kicsit áthajlik majd a “hírek és információk” felé is, ahol egy-egy nagyobb csapat körül kialakult helyzetet, esetlegesen egy mérkőzést fogunk nektek részletesen elemezni, utána járunk a hiányzóknak, a csapat híreknek, átigazolási piac lezárása utáni csapaton belüli “viszályok/kialakult viszonyok”, esetlegesen egy mérkőzésre több tippet is adhatunk, gondolunk itt arra, hogy a kiválasztott meccsen a végeredmények, gólszámok, szögeltek, félidő/végeredmény és így tovább 4-5 tippet is adunk.

Miért jó ez?! 

Egy részről nagyobb nézettséget hozhat az oldalnak. Másrészről pedig, bebizonyíthatjuk nektek, hogy nem csak véletlenszerű, vagy esetlegesen semmi körültekintéssel választott tippeket osztunk meg veletek. Hanem pontos információkra, statisztikai adatokra támaszkodunk és így próbálunk helyes tippeket adni nektek!

Reméljük, hogy megfelel majd mindenkinek ez a kisebb változtatás, hiszen így egyfajta újdonságot hozhatunk a jelenlegi piacra és akár a kialakult tippeknek, ötleteknek köszönhetően közösen profitálhatunk, ami nem mellesleg a közös célja minden sportfogadással foglalkozó személynek!

Az oldalunk végelegesen 2017.09.04.-én lesz üzembe helyezve. Hiszen az előfizetői menüben, még van bőven tenni valónk, ez az egyik alappillére a munkának és igazából itt mindennek tökéletesen kell működnie, illetve a hatóságok felé is természetesen meg kell tenni minden egyes intézkedést, hogy megfeleljünk az előírásoknak!

Így kérjük a türelmeteket, de már azért biztató jel, hogy ilyen rövid idő alatt, sikerült egy működőképes és remek weboldalt összehoznunk!

Szép napot!

Verdes János
bet&wintipps tulajdonos

0
%d bloggers like this: