b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Hajnalban is résen: Nikolicék egy újabb erőpróbán!

[box type=”info”]A szolgáltatásunk hetedik napja profitál egyhuzamban. Ez a mutató remekül példázza a munkánk menetét, ráadásul az óriási érdeklődésnek köszönhetően egy-egy alkalommal ismételten nyilvános megosztásokhoz nyúlunk és szeretnénk minél több embernek megmutatni a munkánkat, ezáltal betekintést nyerhetsz te is a mindennapjainkba![/box]

A holnapi hajnali “MLS ötleteink” “B” kategóriába sorolva kerülnek megosztásra és bízunk benne, hogy sikerül ismét egy vasárnap délelőttöt/reggelt úgy kezdeni, hogy igen sikerült ismét behúzni egy újabb napot!

Az első találkozón a Vancouver – Chicago összecsapását szemeltük ki magunknak. A megszokott módon nálunk az MLS liga az a bajnokság, ahol a gólváltások tömkelege kialakulhat a mérkőzéseken. Természetesen ehhez remek összepárosítások kellenek és most mi úgy véljük, hogy a mai mérkőzéseken amiket megosztunk ez mint statisztikailag, mint megérzésileg is vállalható tippek közé sorolhatóak. A Chicago az utóbbi időben viszonylagosan, de “elkapta a fonalat” és a remek veretlenségi sorozatának köszönhetően már a 6. helyen áll az együttes. Jelenlegi mérlege a vendégeknek 6-5-7, ami igencsak középszerűnek mondható, viszont látva az utóbbi mérkőzéseket ahol a Chicago akár a New York City, de a New England és az Atalanta duó ellen is remekül helyt állt és pontot szerzett. A mostani ellenfelük pedig az a Vancouver Whitecaps lesz akik az utolsó két mérkőzésükön vereségeket szenvedtek és most hazai pályán bizonyíthatják ismételten a tudásukat. A csapat jelenleg teljesen egyforma statisztikai adatokkal rendelkezik, mint  a mai ellenfele. Tehát a mérlegük 6-5-7-t mutat, viszont a védelmük több gólt hozott össze, mint a Chicago csapatáé. Mi úgy véljük, hogy ma a hazai pályán remekül teljesítő Vancouver ég a bizonyítástól, míg a vendég oldalon egy olyan motivált csapatot láthatunk majd, akik készek mindent megtenni a sikerért, ráadásul a csapat morál az utóbbi idők képe alapján sokat javult, ezért egy izgalmas mérkőzés elé tekinthetünk. A hazai csapat legutóbbi mérkőzésein nagy átlagban pontokat szerzett és a legutóbbi 5 hazai mérkőzésen 1 győzelem – 3 döntetlen – 1 vereség a csapat mérlege. Ezen fordulók alatt a csapat 12 rúgott és 10 kapott gólt hozott össze, ami egyrészről jó mutató, másrészről pedig borzasztónak számít. Legtöbb mérkőzésükön 2,5 over opciók lejöttek sőt a legutóbbi mérkőzéseken 2-2, 3-3 és 5-2-s eredményeket alakított ki a csapat a hazai publikum előtt. A Chicago is egyben van az utóbbi idők mérkőzései alapján és várhatóan ma is mindent megtesznek majd azért, hogy pontot szerezhessenek. Viszont idegenben nem az igazi a csapat és elmondható, hogy szinte minden mérkőzésükön gólt kapnak. A legutóbbi 10 mérkőzést tekintve mindössze egyetlen egy mérkőzést hoztak le kapott gól nélkül, ezt is az USO (kupában) tették. Viszont az is elmondható a csapatról, hogy a legutóbbi 10 mérkőzésen mindig is szereztek gólt , ami minket arra sarkall, hogy az alapra is “Mindkét csapat szerez gólt” liga esetében behúzzuk ma is ezt az opciót, amelyre 1,55-s oddsért úgymond “kötelező” jelleggel lehet fogadni!

Vancouver – Chicago (04:30) Tippmix kód: 06833 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” Tét: 5 egység

A másik találkozón a Real Salt Lake – Fc Dallas mérkőzésén hasonló opciót osztottunk meg. A két csapat a bajnokság “húzó” csapatai közé tartozik. A hazai együttes 8-2-8-s mérlegével a 4. helyen, míg a vendég Dallas 10-5-2-s mérleggel az 1. helyen áll. Viszont a tippünkben egy ok miatt maradtunk a gólváltás lehetőségénél, mert a Salt Lake mérkőzéseire amikor hazai pályán játszanak 80%-ban lehet fogadni a gólváltásra. A csapat szinte mindig lő gólt, ezt remekül példázza a hazai mutató, ahol 10/9 mérkőzésen gólt szereztek, de a vendég Dallas esetében is elmondható, hogy idegenben nagy százalékban gólváltásokat alakít ki a csapat, illetve javarészt gólokat is lő. A legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 9 alkalommal gólt szereztek, de ezeken 6 alkalommal gólt is kaptak. Ami a mérkőzés pikantériája lehet még, hogy jelenleg a hazai Real Salt Lake a legjobban teljesítő csapat hazai pályán 7-1-1-s mérlegükkel 19:12-s gólarányukkal érték el ezt. Míg a vendégcsapat idegenben a második legjobban teljesít a bajnokságban. Mi egy szoros mérkőzésre számítunk. Ahol vélhetően a Dallas megpróbálja a kezébe venni az irányítást és gólt is szerezhet elsőként, de erre várhatóan az otthon remekül szereplő Real Salt Lake fog válaszolni és egy izgalmas mérkőzésen döntetlent várnánk a két csapattól, amelyen a gólváltás is kialakulhat! A legutóbbi összecsapáson márciusban 1-1-s döntetlen született, mi most is kielégednénk ezzel az eredménnyel, így bátran ajánljuk a gólváltást, mint tényezőt ezen a találkozón is!

Salt Lake – Dallas (04:00) Tippmix kód: 06407 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 2,5 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: