b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

„Ha tényleg követem a napi ajánlásokat szépen lehet építeni a számlát” – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk Mészáros Csilla, aki több, mint 1.5 éve csatlakozott a prémium „gold” szolgáltatásunkhoz és leírta, hogy mit is tapasztalt meg az előfizetése során.

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Csilla: Instagramon láttam szerintem először és hónapokig csak követtem a bejegyzéseket. Aztán elszántam magam az előfizetésre, hogy próbáljuk ki.Tetszett az egész tematikája ahogy felvolt építve. Előtte még nem voltam előfizető szóval nem is tudtam mit kell várni az egésztől. Az előfizetés mellett azért döntöttem mert egy hosszútávú befektetést szerettem volna a pénzügyeimnek és szeretek azért fogadni is így született meg egy hónap után az éves előfizetésem is.

Ennek nagyon örülünk! Ahogy látom 2020. novembere óta a b&wtips szolgáltatás előfizetője vagy. Köszönjük a töretlen bizalmat! Ez idő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

Csilla: Kezdőként fizettem elő novemberben már ott tapasztaltam, hogy itt nem csak ügyfelek vannak és előfizetői számok, hanem egy teljes közösség és hogy őszintén állsz az egészhez mert ez inkább szívügy mint üzlet. Szóval váltottam évesre és nem bántam meg. Nagyon sokat tanultam a sportfogadásról és a pénzemmel való gazdálkodásról. A privát chatnek köszönhetően még több mindent értettem meg az opciókról és sportokról egyaránt. A szolgáltatás is tetszik mindig van valami extra benne nem mondhatom hogy ugyan az mint pl. mikor előfizettem rá és ez nagyon jó dolog. Tetszenek a heti összegzők jó lendületet tud adni a héthez. Én csak pozitivummal tudok beszélni a szolgáltatásról.

Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

Csilla: Őszintén a szolgáltatás számomra szépen hozott profitot. Lehetett volna jobb is de ez már a saját hibámon múlt, ötleteltem mellette és ment ez a profitból rá. Ezt az évet gyengébben kezdtük viszont én felfogásba máshogy álltam hozzá. Beraktam egy nagyobb összeget és most szépen állok. Ezt a vonalat fogom követni és elengedem a tavaly évi randalírozást a sajátfogadások terén. Azt mondom, hogy ha tényleg követem a napi ajánlásokat szépen lehet építeni a számlát és hosszútávon is megmutatkozik, hogy ez teljesen korrekt.

Nagyon tetszik, hogy ilyen őszinte vagy. Mindenképp tanulságos amit leírtál! Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Csilla: A tapasztalt fogadóknak, hogy ne hasonlítgassák más csoportokhoz mert szükségtelen. A kezdő fogadóknak, hogy a bankrollt tartsák és csak mert jött egy jobb széria még ne kezdjék és össze vissza pakolgatni a téteket  a fogadásora. Ez egy egyszerű dolog. Érkeznek a tippek és minden utasítást és segítséget megkapunk, ami a sikeres sportfogadáshoz szükséges. Tegye mindenki ugyanígy és nem lesz rossz szájíze. Plussz gondolkodjanak hosszútávon, kis türelem mellé, ne egy vagy két hónap távlatba nézzenek csak. Csatlakozzanak a privát chathez nagyon sokat lehet tanulni és jó egy közösséghez tartozni, kidrukkolni a meccseket még ha nem is aktív tag csak nézelődő akkor is megéri.

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Csilla: Én prémium „gold” előfizető vagyok. Nem változtatnék semmit. Elégedett vagyok a napi tipp mennyiséggel és hogy nem fogadunk rossz kinálatból csak h elmondhassuk hogy ma is raktunk valamire. Különösen tetszik, ahogy rámentünk az extrákra. Inkább kiváncsisággal várom, hogy Te mit fogsz még kihozni belőle.  Köszönöm szépen  a lehetőséget, hogy elmondhattam a véleményem a szolgáltatásról. Ez is nagyon jó ötlet ismét.

További sok sikereket és nyerjünk sokat.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

0
%d bloggers like this: