2020-10-23 Off By betandwintipps

Gyakran ismételt kérdések

Az “Előfizetések” menüpontban teheti ezt meg. Amikor kiválasztja az adott szolgáltatást, az adatai megadása után Ön választhat, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezi az előfizetését. Amennyiben Ön figyelmesen követi az ajánlásainkat, ésszerűen és az ajánlott módon menedzseli a pénzét, szinte garantált, hogy sikerekben lesz része, akár rövid, akár hosszabb távon.​

Nem! Az OTP Simplepay minden egyes bankfiók által készített bankkártyát elfogad. Így Ön mastercard, visa és maestro kártyákról is könnyedén befizethet. 

Igen! Befizetésnél a weboldalon és email formájában is tájékoztatást küldünk az Ön számára, hogy befizetését feldolgoztuk és aktiváltuk az előfizetését. Az előfizetése a számlájában feltüntetett időpontig érvényes. Lejárat esetén email formájában két értesítést is küldünk Önnek az előfizetésének végéhez közeledve. Amennyiben a garanciális szolgáltatásunkat igényelte és veszteséggel zárna az adott turnus, akkor a telegram csatornánkon keresztül jelezzük Önnek, hogy tolódtak a lejárati időpontok.

A legkisebb ajánlott tőkénk 50.000 Forint, de ha lehet minél magasabb összeggel kezdjen neki a sportfogadásnak, ugyanis a szolgáltatásunk a biztonságos bankrollt helyezi előtérbe. Szolgáltatásunk elkötelezett híve a felelősségteljes szerencsejátéknak.

A szolgáltatásunk egy biztonságos bankrollmenedzsmentet használ amelynek köszönhetően Ön is elsajátíthatja és még tökéletesebbre fejlesztheti a sportfogadást.

Link:
https://betandwintipps.com/strategia/

Az elemzéseinket minden esetben a fiókjába belépve tekintheti meg. Természetesen minden egyes prémium tartalom megtekintéséhez, Önnek igényelnie kell az adott szolgáltatást. Minden tartalom a weboldalunkon keresztül látható, ennek megfelelően kérjük, hogy ne várja se email, se telegram üzenet formában a megosztott ajánlásainkat.

Telegram csatornánkon szinte azonnal jelezzük az Ön számára, ha megosztottuk a prémium tartalmainkat. Az alkalmazásunkon keresztül pedig pár percen belül kap értesítést a megosztásainkról.

Minden esetben a számlaértesítőben találja meg az előfizetői tájékoztató linkjét. Ezt a tájékoztatót a weboldalon is megtalálhatja, méghozzá az oldal legalján a segítség menüpontban. Amennyiben megtalálta nincs más teendője, mint a linkre kattintani, amely átnavigálja Önt az előfizetői tájékoztatónkhoz. A tájékoztatóban részletes leírást láthat, illetve megtekintheti a privát telegram csatornáink linkjeit is. A csatornák használatához telegram alkalmazás használata szükséges.

Az e-sport tippeknek köszönhetően leginkább a bet365 fogadóiroda használata ajánlott. Az e-sport tippeket leszámítva viszont alkalmazkodunk a tippmix/tippmixpro kínálatához is, ezért a legtöbb elemzésünk, tippadói/statisztikai ajánlásunk a magyar fogadóirodában is megtalálható.

Az elemzések eredményeit mindig az “Tipparchívum és eredményeink” menüpontban találhatja meg. Minden egyes elemzés, ill. statisztikai ajánlás eredményét könyveljük és napra pontosan rögzítjük meg azokat. A menüpontot az “Elemzések” menüben találhatja meg.

Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendője, mint a “Fiókom” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatja meg pirossal kiemelve “Elfelejtett jelszó”. Erre kell Önnek rákattintani, majd megadnia az érvényes email címét. Amennyiben helyesen adta meg az email címét, a weboldalunk pár percen belül elküld Önnek egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhat létre a fiókjához.