Az “Előfizetés” menüpontban teheted ezt meg. Amikor kiválasztod az adott szolgáltatást, az adataid megadása után választhatsz, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezed az előfizetésed. 

A prémium “GOLD” szolgáltatás csak bet365 fiókkal rendelkező előfizetők számára jött létre. A szolgáltatás során bet builder (fogadáskészítő) ajánlások, játékos speciális opciók és egyéni stratégia alapján kialakított élő tippek kerülnek megosztásra!

Nem! Az OTP Simplepay minden egyes bankfiók által készített bankkártyát elfogad. Így ha neked mastercard, visa, vagy maestro kártyád van, akkor sem jelent problémát és bármikor igényelheted a szolgáltatásunkat!

Igen! Befizetésnél a weboldalon és email formájában is tájékoztatást küldünk számodra, hogy befizetését feldolgoztuk és aktiváltuk az előfizetésed. Az előfizetés a számládban feltüntetett időpontig érvényes. Az előfizetésed lejártakor email és telegram üzenet formájában értesítést küldünk neked, így mindenféleképp értesülsz arról, ha az előfizetésed lejár. 

A legkisebb ajánlott tőkénk 100.000 Forint, de ha lehet minél magasabb összeggel kezdj neki a sportfogadásnak, ugyanis a szolgáltatásunk a biztonságos bankrollt helyezi előtérbe. Remélhetőleg tudod, hogy a szolgáltatásunk elkötelezett híve a felelősségteljes szerencsejátéknak.

A szolgáltatásunk egy biztonságos bankrollmenedzsmentet használ, amelyet az előfizetésnek köszönhetően te is elsajátíthatsz és még tökéletesebbre fejlesztheted a sportfogadást!

Link:
https://betandwintipps.com/strategia/

Az elemzéseinket, ajánlásainkat, élő tippjeinket a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon találhatod meg. A csatornák linkjeit email formájában elküldtük számodra a befizetést követően, vagy az előfizetői tájékoztatóban találhatod meg azokat! Ezenkívül az elemzéseket a “Prémium tippek” menüpontban is láthatod!

Telegram csatornánkon szinte azonnal jelezzük számodra, ha megosztottuk a prémium tartalmainkat. Az alkalmazásunkon keresztül pedig pár percen belül kapsz értesítést a megosztásainkról.

A szolgáltatásunk bet365 szorzókkal kalkulál, viszont törekszünk arra, hogy minden egyes elemzésünk az összes fogadóirodában megtalálható és fogadható legyen!

Reméljük kellemes meglepetést okozunk ezzel, de nálunk nincsenek elrejtve az eredmények! Az elemzések eredményeit mindig az “Tipparchívumunkban” találhatod meg. Az oldalt az “Előfizetések” menüpontban, a kezdőlapon az “Archívum/Statszitika” gombra kattintva, vagy itt legalul a linken keresztül találhatod meg. Amennyiben kíváncsi vagy a statisztikai rendszerünk eredményességére is, akkor nincs más dolgod, mint a statisztikai rendszer menüpontra kattintani és ott egyből láthatóak lesznek az eddig elért eredményeink. 

Link:
https://betandwintipps.com/statisztika/

Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendőd, mint a “Bejelentkezés/Regisztráció” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatod meg pirossal kiemelve “Elfelejtett jelszó” lehetőséget. Erre kell rákattintani, majd megadni az érvényes/regisztrált email címed. Amennyiben helyesen adtad meg az email címed, a weboldalunk pár percen belül elküld egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhatsz létre a fiókodhoz.

2021-05-17