b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Gondold át és szánj ránk az életedből egy percet, hogy végig olvasd!

Gondold át, mi nem árulunk zsákbamacskát..

A képen láthatod az általunk többször leírt és elmondott mondatokat. Legfontosabb, hogy ne kapkodj és ne légy türelmetlen. A másik fontos tényező, hogy szavazz bizalmat nekünk!


Sokak félnek továbbra is és kételkednek egy-egy sportfogadással foglalkozó oldal munkájában. Mi természetesen ezt megértjük, de szeretnénk meggyőzni téged is, hogy miért érné meg csatlakoznod, ha még nem tetted!

Mivel lehetne meggyőzni téged?
Írni és mondani lehet mindent, viszont statisztikát és archívumot szerkeszteni nem. Aki erre legyint és azt mondja, hogy ezt is lehet szerkeszteni, ezért hoztuk létre a nyilvánossá tett prémium tartalmakat, mint például az utóbbi két napi tippadásunk is nyilvános már

ITT TALÁLOD ŐKET:
Prémium Tippjeink – 07.22.
,vagy
Prémium Tippjeink – 07.21.

(De ha szeretnél több prémium tartalmat végig vizsgálni a weboldalunkon ugyanígy megtalálod ezeket.)

A másik érdekes tényező, hogy már közel 300 ember szavaz nekünk bizalmat, pontosabban 283 előfizetőről beszélhetünk. Ami talán a weboldalunk és szolgáltatásunk “csúcsát” jelentheti.

Ami szintén érdekesség lehet, hogy sokak féltek a nyári holtszezontól, hiszen ilyenkor nehéz nyerni, illetve kiszámíthatatlanok a mérkőzések. Mi itt is bebizonyítottuk, hiszen a VB mérkőzésekkel és az MLS, norvég, dán, vagy egyéb más mérkőzésekkel végig képesek voltunk profitot kialakítani, illetve a találati arányunk 76% felé közelít, ami egy sportfogadási tanácsadó esetében kiváló eredménynek számít.

Ha pedig ez még most sem lenne elég, ezekhez a feltételekhez és tényekhez párosul egy “kihagyhatatlan” ajánlat, hiszen egy havi előfizetés igénylésének esetén már az ÉLŐ FOGADÁSSAL foglalkozó privát TELEGRAM csoportunk tagja maradhatsz, addig ameddig a kedved tartja! A szolgáltatásunk mellé továbbá párosul egy egyedi stratégia és bankroll menedzsment, amit bárki bármikor teljesen ingyen elérhet és értelmezhet, tanulhat.

A segítőkész ügyfélszolgálat és a profitorientált hozzáállás pedig már csak “hab a tortán”.


Szavazz te is nekünk bizalmat, ne várakozz tovább, hiszen mi nem kertelünk és nem osztunk meg semmiféle hazugságot, teljes tények és nyomon követhető eredményekkel tudunk szolgálni minden érdeklődő számára!

Előfizetek a prémium szolgáltatásra!

0
%d bloggers like this: