“Gold” : Az eredmények és a tények makacs dolgok!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Köztudott, hogy májusban egy új szolgáltatással bővült a kínálatunk. Ez pedig nem más, mint a “Gold” csomag. Sokak hitetlenkedve tekintettek erre az újdonságra, ám ennek ellenére már az első turnus is teljes létszámmal indult. Májusban 31 elemzés került publikálásra, amelyből 26 ajánlás nyereséggel zárult és ennek köszönhetően +57,07 egységnyi profitot könyveltünk el.

Júniusban a nagy érdeklődés miatt 50 férőhellyel kibővítettük a szolgáltatást és 150 fővel indítottuk el a turnust. Az eredmények itt is önmagukért beszélnek, hiszen 23 elemzést publikáltunk 18 nap leforgása alatt és ezekből 19 alkalommal nyereséggel zártunk. Ez összességében a júniusi turnusban 82,60%-s találati arányt, illetve +37,35 egységet jelent.

Összességében a “Gold” szolgáltatás a következő eredményeket érte el (54 elemzés):
 44 nyertes10 vesztes elemzés
–  81,48%-s találati arány
–  1,5 hónap alatt +94 egységnyi profit

Mit is jelent a +94 egység, ilyen rövid idő leforgása alatt?
1.000 Forintos egység esetén +94.000 Ft
2.000 Forintos egység esetén +188.000 Ft
5.000 Forintos egység esetén +470.000 Ft

Ami pedig érdekes lehet számodra, hogy továbbra is jelentkezhetsz a júliusi “gold” turnusba, ahol rohamosan fogynak a helyek!

Jelen állás szerint 14 darab szabad férőhely van még a csomagban, mindazon előfizetőknek akik még nem igényelték soha a szolgáltatást. A jelenlegi előfizetőinknek bérelt helyük van. Igen, ide ha egyszer bekerülsz onnantól te dönthetsz, hogy hosszabbítasz, avagy átadod a helyed. Az eredmények és a tények makacs dolgok, mi pedig berobbantunk ezekkel az eredményekkel és továbbra is 80% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatásunk!

Szeretnél csatlakozni?!

A szolgáltatást akár itt is igényelheted, vagy az előfizetés menüpontban is megteheted:

Prémium Gold (Júliusi turnus)

Ne feledd, továbbra is korlátozott létszámban lehet jelentkezni, úgyhogy a 14 hely, ha elfogyott nem lesz lehetőséged igényelni a júliusi turnust!

0