Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Garanciavállalás

Amennyiben “gold” előfizetőként a befizetett turnus folyamán Ön veszteséggel zárna, mi a következő turnust teljes egészében jóváírjuk az Ön számláján.


A garancia feltétele bármelyik turnusra történő előfizetés esetén:

Bankroll, ill. stratégia betartása
Az elemzéseinkben megosztott ajánlások és tétek betartása. A szelvényeinkben megosztott ajánlások és tétek betartása és követése. Kérjük, hogy pontosan kövesse a szolgáltatásunk munkáját és a téteket tartva fogadjon az ajánlásainkra.
Turnus garancia
A garancia feltétele, hogy az előfizetőnk az adott turnus keretein belül aktív legyen. Fontos, hogy egy-egy nap kimaradása, ill. adott elemzések, vagy szelvények, kihagyása különbséget okozhat az egyéni, ill. az általunk elért eredményekben.
Mindenre fogadjon
Minden egyes megosztott elemzésünkre és szelvényeinkre fogadjon.

Amennyiben Ön mindhárom feltételt teljesíti, akkor a weboldalunkon megosztott “Statisztika” menüpontban látható eredményeket érheti el. Ez által vonjuk le a következtetéseket, hogy adott turnus nyereséggel, avagy veszteséggel zár.

A garancia igénylésének módja:

A felmerülő garanciális igényhez nincs semmi teendője, mindössze annyi, hogy aktív előfizetője legyen az adott turnusnak. A garanciát mindössze egy turnusra igényelheti, tehát a befizetéstől számított turnus idejére vonatkozik. Ha a befizetett turnus veszteséggel zárna, mi automatikusan jóvá írunk az Ön számláján egy havi grátisz “gold” szolgáltatást. Amennyiben a garanciális turnust, követő turnus is veszteséggel zárna, abban az esetben már nem vonatkozik Önre a garancia. Tehát a garancia egyszeri befizetést követően, egyszer használható fel egy turnusra szól és nem ruházható át másik személyre. Amennyiben Ön több turnusra fizetett elő, abban az esetben is a befizetéstől számított első turnus eredményét számítjuk. Tehát, ha az adott befizetett első turnus sikerrel zár, akkor az Ön számára teljesítettük a garanciális feltételeinket, mindezt a további turnusok eredményeitől függetlenül. Így a több havi szolgáltatás igénylése esetén csak és kizárólag az első turnus eredménye számít.

2019-10-17
0