Garanciavállalás

Amennyiben “gold” előfizetőként a befizetett turnus folyamán Ön veszteséggel zárna, mi a következő turnust teljes egészében jóváírjuk az Ön számláján.


A garancia feltétele bármelyik turnusra történő előfizetés esetén:

Bankroll, ill. stratégia betartása
Az elemzéseinkben megosztott ajánlások és tétek betartása. A statisztikai rendszerünk “fogadási stratégiájában” szereplő mérkőzések pontos eredményeire való ajánlások és tétek betartása. Kérjük, hogy pontosan kövesse a szolgáltatásunk munkáját és a téteket tartva fogadjon az ajánlásainkra.
Turnus garancia
A garancia feltétele, hogy az előfizetőnk az adott turnus keretein belül aktív legyen. Fontos, hogy egy-egy nap kimaradása, ill. adott elemzések kihagyása , vagy épp a pontos eredményekre való fogadás kihagyása, különbséget okozhat az egyéni, ill. az általunk elért eredményekben.
Mindenre fogadjon
Minden egyes megosztott elemzésünkre fogadjon.

Amennyiben Ön mindhárom feltételt teljesíti, akkor a weboldalunkon megosztott “Statisztika” menüpontban látható eredményeket érheti el. Ez által vonjuk le a következtetéseket, hogy adott turnus nyereséggel, avagy veszteséggel zár.

A garancia igénylésének módja:

A felmerülő garanciális igényhez nincs semmi teendője, mindössze annyi, hogy aktív előfizetője legyen az adott turnusnak. A garanciát mindössze egy turnusra igényelheti, tehát a befizetéstől számított turnus idejére vonatkozik. Ha a befizetett turnus veszteséggel zárna, mi automatikusan jóvá írunk az Ön számláján egy havi grátisz “gold” szolgáltatást. Amennyiben a garanciális turnust, követő turnus is veszteséggel zárna, abban az esetben már nem vonatkozik Önre a garancia. Tehát a garancia egyszeri befizetést követően, egyszer használható fel egy turnusra szól és nem ruházható át másik személyre. Amennyiben Ön több turnusra fizetett elő, abban az esetben is a befizetéstől számított első turnus eredményét számítjuk. Tehát, ha az adott befizetett első turnus sikerrel zár, akkor az Ön számára teljesítettük a garanciális feltételeinket, mindezt a további turnusok eredményeitől függetlenül. Így a több havi szolgáltatás igénylése esetén csak és kizárólag az első turnus eredménye számít.

2019-10-17