Garanciavállalás

Bankrollmenedzsment és stratégia

Az elemzéseinkben megosztott ajánlások és tétek betartása. A statisztikai rendszerünk "fogadási stratégiájában" szereplő mérkőzések pontos eredményeire való ajánlások és tétek betartása. Kérjük, hogy pontosan kövesse a szolgáltatásunk munkáját és a téteket betartva fogadjon.

Turnus garancia

A garancia feltétele, hogy az előfizetőnk az adott havi turnus keretein belül aktív legyen. Fontos, hogy egy-egy nap kimaradása, ill. adott elemzések kihagyása , vagy épp a pontos eredményekre való fogadás kihagyása, különbséget okozhat az egyéni, ill. az általunk elért eredményekben.

Mindenre fogadjon

Minden egyes megosztott elemzésünkre, az általunk kiemelt statisztikai ajánlásokra és a pontos végeredményekre fogadjon. Kérjük, hogy figyeljen az útmutatásainkra, amelyeknek segítségével nagyon egyszerűen láthatja át az adott napi tartalmainkat, a megosztott predikcióinkat stb.

Garancia ideje:

Minden hónap első napjától az utolsó napjáig szól a garanciánk. Az adott hónapok sikerét ennek megfelelően értékeljük és könyveljük. Amennyiben az Ön által befizetett turnus veszteséggel zár, akkor a következő hónapot ingyen jóváírjuk az Ön számláján és egy hónapig tovább élvezheti a szolgáltatásunk minden egyes elemét. A garancia mindaddig tart, amíg a soron következő hónapokban nem érünk el reális profitot, tehát egy igényléssel, akár három, vagy több hónapig is előfizetőnk lehet, amennyiben sorozatban két gyengébb hónapot sikerülne összehoznunk. Reméljük, hogy erre nem kerül sor.

A garancia igénylésének módja:
A felmerülő garanciális igényhez nincs semmi teendője. Mindössze annyi kell a garanciához, hogy aktív előfizetője legyen az adott havi turnusnak. A garanciát mindössze egy turnusra igényelheti, tehát a befizetéstől számított turnus idejére vonatkozik. Ha a befizetett turnus veszteséggel zárna, mi a fentiekben leírt módon automatikusan jóváírunk az Ön számláján egy havi grátisz szolgáltatást. Amennyiben a garanciális turnust, követő turnus is veszteséggel zárna, abban az esetben is vonatkozik Önre a továbbiakban a  garanciánk. Tehát a garancia egyszeri befizetést követően, addig érvényes, amíg a szolgáltatásunk nyereséggel zár. A garancia nem ruházható át másik személyre és csak a befizető személy veheti igénybe.

2019-10-17