b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Szuperkupa : PSG – Marseille – 01/13 21:00

Az esti mérkőzések közül a Francia Szuperkupa keltette fel leginkább a figyelmem és pont azért mert a PSG és a Marseille fog egymással találkozni. Történetesen pedig a két együttes korántsem a barátságos mérkőzéseiről híres, sőt a legutóbbi mérkőzés annyira keményre sikeredett, hogy öt kiosztott piros mellé tizennégy sárga dukált.

A Szuperkupa pedig mindkét félnek elég fontos lehet, ráadásul idén a Marseille majdnem 4-es lapátlagot hoz idegenben. A mai mérkőzésre szinte teljes egészében kiegészült a PSG és ez ténylegesen oda vezethet, hogy a Marseille ismét a keményebb játékstílusát vegye fel, illetve a PSG játékosok is belemenjenek egy adok-kapok helyzetbe. Átlagosan a fogadóirodák 5.5 lapra ajánlanak U/O opciót, ám én a bet365 fogadáskészítőjét veszem igénybe. A fogadásom során pedig a PSG 0.5 lap feletti opciójára, a Marseille 1.5 lap feletti opciójára és a 4.5 lap feletti opcióra ajánlok fogadást. A Marseille játékosok elég durvák idén és ténylegesen négyes lapátlag egy elég erős érv a lapok mellett, de a PSG sem a gyengéd játékáról híres. Amennyiben nincs lehetőséged ilyenre fogadást kötni, fogadj az 5.5 lap feletti opcióra, amit 2.5 egységgel ajánlok fogadásként.

Predikció : 
0.5 lap felett (PSG büntetőlapok száma) + 1.5 lap felett (Marseille büntetőlapok száma) + 4.5 felett (Összesített büntetőlapok)
Odds: 1.72Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: