b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Kupa : Rennes – PSG

Várhatóan ma nyerni fog a PSG és a Neymar/Mbappé duó bajnoki címét ünnepelhet! (Fotó : Getty Images)

A mai munkánk kiválóan indult, hiszen a San Jose Sharks győzelmének köszönhetően, sikerült ismét profitálni. Tegnap a Liverpool 5-0-s sikere pont arra volt elég, hogy 1 gólon menjen el a “B” kategóriás ajánlásunk, de koncentráljuk továbbra is a jövőre és ne a múlton idegeskedjünk. Ma elsőként egy nyilvános megosztással kezdünk, ahol a már-már megszokott Rennes mérkőzését néztük ki a kínálatból.


Várhatóan ma begyűjti a Francia Kupát is a PSG, viszont a favorit csapatunkkal játszanak, akikkel szinte mindig sikerült nyernünk. (Fotó : Getty Images)

I Rennes – PSG I

Őszinte leszek a mérkőzés előtt borzasztóan leírják a Rennest, pedig elég magabiztosan jutott el a döntőig a csapat. Hozzá kell tenni azt is, hogy a Rennes az elődöntőben a Lyon ellen (2-3) harcolta ki a döntőbe jutást és akkor is hasonlóan esélytelennek tartották a csapatot a fogadóirodák, mint most. Ami fix, hogy óriási esély előtt vannak és nem felejthetjük el azt sem, hogy a szezonban eddig két alkalommal találkoztak a PSG-vel és mindkétszer gólt is szereztek.

A statisztikai adatok alapján a Rennes 1,17, míg a PSG 2,93-s várható gólátlagot hozhat a mai mérkőzésen. Ezzel mi egyet is értünk, hiszen egyértelmű, hogy a vendégeknél több kulcsfontosságú játékos is bevethető állapotban van. 

A PSG oldaláról bizakodásra adhat okot, hogy Mbappé fantasztikus formában van és a Monaco ellen is az ő triplájának köszönhette az együttes a győzelmet. Ami szintén köztudott, hogy Neymar, Cavani és Di Maria is felépült kisebb/nagyobb sérüléseiből a szezonvégére és lényegében ma ők is a keretben kaptak szerepet. A hazaiak részéről a megszokott Ben Arfa, Sarr, Niang trió játékra alkalmas állapotban és vélhetően a kezdőben is kapnak szerepet. Rajtuk kívül Hunou, Bourigeaud és Traore is fitt, tehát egy teljes keret áll ma rendelkezésre J. Stephannak. A Rennes trénere kiemelte a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy mindent megfognak tenni azért, hogy a PSG dolgát megnehezítsék és megpróbálják megnyerni a trófeát. Aki követte a Rennes idényét tudhatja, hogy igencsak gólerős együttesről van szó, akik több alkalommal is képesek voltak legalább egy gólt szerezni. A bajnokságban középcsapatként szerepeltek, de itt a kupában megmutatták, hogy lehet velük számolni. Na most kiindulva minden idei adatból és látva azt, hogy azért a PSG védelme eléggé leeresztett az utóbbi időszakban. Ezért bízom egy Rennes találatban, míg a vendégek részéről biztos vagyok abban, hogy legalább egy gólt szereznek. Mivel kupadöntőről beszélünk ezért bármi megtörténhet és így csak a szimpla gólváltásra ajánlok fogadást. Viszont szívem mélyén bízom benne, hogy az egész szezonban végig favorizált Rennes ma meglepi a PSG csapatát.

Rennes – PSG (21:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,74 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: