Francia Kupa : Lyon – Rennes

Az ötletadó rovatunk második részében a Lyon – Rennes kupamérkőzésre készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 57 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

I Lyon – Rennes I

A Francia Kupa elődöntőjéhez ért ahol a Lyon, Rennes, PSG és Nantes csapatai maradtak versenyben. A két csapat előző mérkőzésére is ajánlottunk ötletadó fogadást és ezt most is megtesszük. A Rennes nekünk egy kisebb aranybányának számít, hiszen többször nyertünk már hála a csapatnak és most is favorizálnánk a rájuk általában megosztott opciót.

A vendégek kerete a francia mezőnyt tekintve közepesen erősnek mondható. Több technikás játékos szerepel a keretükben, viszont egyikük sem “húzónév” (Niang, Sarr, Bourigeaud, Ben Arfa). Ami viszont elmondható a Rennesről, hogy szinte minden adandó alkalommal képes gólt szerezni a csapat. Ugyan előző mérkőzésen 1 gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk , ma egy tartalékosabb hazai csapatra lehet számítani és vélhetően most több gól fog születni, mint az előző mérkőzésen.

A Rennes idegenben rendre képes gólt szerezni és várhatóan a közösségi médiában megosztott utazókeretet látva a legjobb csapattal áll fel ma a vendég együttes. A hazaiaknál várható tartalékolás, de azt is biztosra vehetjük, hogy nem fogja félvállról venni a Lyon a találkozót. Úgyhogy lehet számolni a találatokkal, ahol akár meglepetéseredmény is születhet. A Rennes okozott már meglepetéseket a Parc Olympique Lyonnaisban és a legutóbbi két összecsapáson ebben a felállásban 2-0-ra nyertek a vendégek. Úgyhogy izgalmas 90 perc elé tekintünk, ráadásul az előző mérkőzésen semmi se jött össze, ezért ma akár minden bemehet.

Lyon – Rennes (21:10)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,72 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021